Izpārdošana

€16.47

€19.37

Arkbird 5.8 GHz Dubultā Biquad Antenu lielos attālumos FPV Antenu Augstas Iegūt Par RC Modelis Mīksto/Cieto Vadu

Pievienot atsauksmi

Arkbird 5.8 GHz Dubultā Biquad Antenu lielos attālumos FPV Antenu Augstas Iegūt Par RC Modelis ar Mīkstu Stiepli/Cietais vads pēc izvēles

Apraksts:

ARKBIRD 5.8 GHz Dubultā Biquad Antenas ir virziendarbības antenu piemērots FPV lielos attālumos sistēmu.Šo antenu var pareizi izpildīt prasības noteiktas vides apraides tālsatiksmes signālu, kas ir saņemama jo īpaši klāstu un starp objektiem.

Priekšrocības:

- Materiāli: Sabiezējumu alumīnija loksnes, importētiem materiāliem galveno komponentu, augstas precizitātes mašīnas sagriež.Izmērs kļūdas mākslīgo darba tirgū ir apmēram 1,5 mm.Bet izmērs kļūdu Arkbird Antenas izgatavots ar mašīnu atrodas 0.2 mm.

- Simulācijas un pārbaude: Visiem dizainparaugiem, kas ir salīdzināti ar datora programmatūru.Un katra antena ir nodota testa profesionālo tīklu analizators pirms piegādes. (High-gain antena ir gara pārraides attālums, bet ir stingra prasība par pareizu signāla virzienā.Jāatgādina pie raidītāja, lai darbotos pareizi.Darbs ar Arkbird AAT ir laba izvēle.)

- Materiālu izvēli un konstrukciju optimizācija: galīgajā struktūras, materiālu un pakārtotā ir pagājuši vairāk nekā 10 reizes no testa, un viņi ir labākais, kas izvēlētas no pieejamās piegādes.

- Stāv-vilnis attiecība: Tas var sacensties ar jebkuru 50R video uztvērēju.Ar SWR no Arkbird antena ir mazāk nekā 1,2. Tāpēc tās pārraidīšanas efektivitāte var tikt nodrošināta visaugstākajā līmenī.Bez tam, SWR visvairāk citas antenas, ir mazāks par 1.7.

- Arkbird 5.8 GHz dubultā biquad antenas dizains-ir pagājis attāluma pagarināšanas pārbaudes.Mēs atrast, ka darba attālums no Arkbird antena ir 3 reizes 6 reizes, ka āboliņš antena.Kamēr tiek darbināti ar vienu raidītāju, kuru produkcija ir 500mW paplašināšana attālumā no āboliņa antenu, kas ir aptuveni 800 miljonus un paplašināšanu attālumā no Arkbird virziena antena ir vairāk nekā 3km zem pašā gadījumā.

- Ja to izmanto ar 1,2 G 2W antenas, testa ierobežojumu 5.8 GHz antena ir 53km pēc 1km augstumā.

- Līdz šim, Arkbird 5.8 GHz dubultā biquad antenas ir lauka tests 30KM.

Paketē Iekļauts:

- 1 x 5.8 GHz Dubultā Biquad Antenas

Tagi: plastmasas kurpju zoles, jhe42b, rp sma, 18650 solis uz augšu, fatshark hdo, rca ilgi diapazona antena, nokrišņi pop, heng long, fpv, sat antena
Upgrade Daļas/Piederumi Rāmis
Biežums 5.8 GHz
Zīmola Nosaukums TZT
Modeļa Numurs FPV Antenu
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
Instrumentu Piederumi Griešanas
RC Daļas un Accs Antenas
Izmērs 6x3
Tehniskie parametri Vērtība 2
SWR mazāk nekā 1,2
Peļņa 12dbic
Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces Tālvadības Pults
Riteņu bāze Skrūves
Transportlīdzekļa Tips Lidmašīnas
Materiāls EVA

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti