Izpārdošana

€6.37

€9.37

PC Gadījumā, Šasijas 1 līdz 6 Vairāku Veidu Fanu Sadalītāja RUMBAS 2 in 1 4-Pin 12V ARGB LED Lentes 12V PWM Dzesētāja Adapteris Kontrolieris

Pievienot atsauksmi

Motīvs:

1. Šis 4-Pin RGB un 4-Pin PWM CENTRMEZGLĀ var vienlaicīgi paplašināt jebkuru 12V adresējama RGB produktu, un Tas tikai aizņem vienu RGB savienotājs uz mātesplates.

2. Šis MEZGLS ir saderīga tikai ar 4Pin 12V adresējama RGB galvenes vai kontrolieriem.Nepievienojiet uz 5V 3-pin RGB komponentu, lūdzu, pārliecinieties, ka savienotājs ir saskaņoti ar bultiņām uz galvenes.

3. 6x PWM 4-pin header savienotājs saderīgs ar 3-pin kabeli (Ātruma kontroles funkciju, nav piemērojams 3-pin fan), red 4-pin 90° savienotājs ir tikai saistīti ar CPU fan.

4. Paplašināt 4-pin fan interfeisu, lai atrisinātu problēmu nepietiekama mātesplati ventilators interfeisu.Speciāli paredzētas 12 V 4-Pin 3-Pin fani, kas atbalsta līdz pat 10 kanālu fani ir aktivizēta tajā pašā laikā.

5. Uz RUMBU interfeiss, SARKANĀ CPU interfeiss ir īpaši izveidota saskarne CPU ventilators (ar ātruma fiksēšanas funkciju).Kopš mātesplati var saņemt tikai viena ātruma signālu, pārējās 9 parasto ventilatoru saskarnes ir PWM funkciju, bet nav ātruma signāla.

6. Piemērots 4-pin un 3-pin fani.Lūdzu, ņemiet vērā, ka ātruma 4Pin fan var regulēt ar temperatūras kontroli.Arī var izmantot 3Pin fanu, bet tāpēc, ka 3Pin nav PWM funkciju, tas ir par fiksētu ātrumu pēc tapām.

7. Magnētiskais turētājs dizains var viegli noteikt mezglu šasijas.

Specifikācija:

Produkta Izmērs: 100 X 62 X 16 mm/3.94 X 2.44 X 0.63"

RGB Kabelis, Garums: 60cm/23.62"

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X LED Ventilatoru Sadalītāja CENTRMEZGLU

1 X LED Controoler Kabelis

1 X PWM Kontrolieris Kabelis

1 X Rokasgrāmata

Tagi: ventilators rgb, ledstrips kustības, blind vadu, ventilators sadalītājs, pwm sadalītājs, rumbas rgb, dzesētāja ventilatoru master, kontrolēt pwm, jauda smart lentes, argb led lentes
Modeļa Numurs /
Zīmola Nosaukums ALLOYSEED
Iepakojums
Sertifikācija NAV
Veids Barošanas Kabelis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti