Izpārdošana

€17.42

€19.36

Aveņu Pi 4 Krāsu TFT skārienekrāna LCD Displejs 3.5 Collas + ABS korpuss +Touch Pen LCD Displeja Monitors noteikti Aveņu Pi 4B

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. 3,5 collu skārienekrānu, atbalsta vienlaicīgu displejs diviem ekrāniem (uz Aveņu Pi, var pieslēgt vienlaicīgi, lai šī ekrāna un citā HDMI ekrāns).

2. Tiešā plug-and-play displejs ar fun - 3,5 collu touch screen ir tāda paša izmēra kā Aveņu Pi 4. Labāk par programmas apguvi un labu uzraudzības eksperimentālos datus, reklāmas attēlu Pi entuziasti.Uz Aveņu Pi displejs atbalsta 125 MHz SPI signāla ieejas un var tikt parādīts stabili bez mirgošanas.Strādājot ar Aveņu Pi, atsvaidzināt likme ir par 50 fps.Tas ir pietiekami, lai atskaņotu video un spēles.

3. Šajā 3,5 collu pretestības touchscreen, var būt tieši pieslēgts Aveņu Pi 4. Aveņu Pi nav iekļauti.Tas var strādāt arī ar Raspbian / Ubuntu / Kali / Retropie sistēmu, mēs nodrošinām autovadītāju un attēliem, brīvi.

4. Fiziskā izšķirtspēja 320x480 ar pretestības touch kontroli, var būt savienota tieši ar Aveņu Pi padome bez papildu barošanas.

5. Spēcīgu pēc-pārdošanas servisa komanda: kamēr jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, noklikšķiniet uz "GAOFEIYANG" un noklikšķiniet uz "Uzdot Jautājumu", lai nosūtītu mums e-pastu.Jūsu apmierinošs pērk pieredzi ir mūsu lielākā cerība!Es ceru uz jūsu padomu!

Specifikācija:

Piemērots Aveņu Pi 4/4B

Modelis: T-4BABS02

Ekrāna izmērs: aptuveni 3,5 (collas)

LCD displeja tips: TFT

LCD interfeiss: SPI (atbalsta SPI ievades līdz 125 MHz)

Pieskarieties ekrāna tips: pretestība

Izšķirtspēja: 320 * 480 (pikseļi)

Strāvas patēriņš: 120mA

Darba temperatūra (°C): - 20-70

Iepakojuma Saraksts:

1*ārējā apvalka

1*displeja

1*touch pen

1*skrūvgriezi

4*siltuma izlietnes

Tagi: aveņu pi gadījumā pīrāgs, seetec, gadījumā, ja pi 4b, rasberri pi ekrāns, alumīnija gadījumā aveņu, aveņu pi plānas gadījumā, 4 aveņu pi ekrāns, samsung galaxy c7 pro c7010 lcd displejs, gadījumā, ja reklāmas aveņu, monitora aveņu pi 4
Iepakojums
Produkti Statusu Sastāvs
Zīmola Nosaukums tmddotda
Veids Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti