Izpārdošana

€11.90

€24.27

Šūpoles Piekārtiem Grozu Sēdekļa Spilvena Sabiezēt Karājas Krēsla Spilventiņu, Lai Mājās Dzīvojamās Telpas Karājas Gultas Šūpuļkrēsls Sēdekļi, Jauns

Pievienot atsauksmi

Šūpoles Piekārtiem Grozu Sēdekļa Spilvena Sabiezēt Karājas Krēsla Spilventiņu Mājas( Krēsla spilvenu tikai )

Aizzīmju Punktiem:

1、Premium Materiāls: spilvens ir izgatavots no slīpēta audums, tik ilgi, cik jūs galā ar traipiem uz to laiku, jums nav jāuztraucas par to, kādu kaitējumu!Vāku var viegli tīrīt ar mitru drānu.

2、Lielu Izmērs: spilvena pasākumus, 90x120cm izmērs, der tikai paklājus, izņemot krēslus.

3、netoksisks Priekšrocības: Piepildīta ar augstas kvalitātes pērļu kokvilnas, ar spilvenu nav toksisks un ir nekaitīgs, bez piemaisījumiem.

4、Sabiezējums Dizains: Šis spilvens ir bieza pietiekami, ka jūs nekad justies struktūru, šūpoles, krēsls vai pīts krēsls.

5、Plašu Pieteikums: Šī mīkstā sēdekļa spilvens ir piemērots karājas gultas, piekārtiem grozi, iekštelpu vai āra spilveni krēsli šūpoles; šūpuļkrēsls sēdekļi, dzīvojamās istabas, ģimenes numuri.

Specifikācijas:

Nosaukums: Šūpoles Sēdekļa Spilvena

Audums: Matēta auduma

Līnijpārvadātāju: neausts līnijpārvadātāju

Aizpildīt: augstas kvalitātes kokvilnas

Svars: ap 2000g

Izmērs: garums aptuveni 120cm/47.24 jo, platums ap 86cm/33.86 jo, spilvena biezums apmēram 15cm/5.91 gadā

Iepakojuma Saraksts:

1*sēdekļa spilvena

Piezīme:

Lūdzu atļaut noteiktu toleranci manuāla mērīšana, iecietība, kas ir par 3cm/1.18 gadā.

Pirms vakuuma un saspiesta sēdekļa spilvena tiek izmantota, lūdzu, atveriet paketi un beat tā, lai tā pūkains.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: nometnes šūpoles krēsls, krēsla spilvens, fox totem, māte bērnu šūpuļkrēsls, piekārtiem grozu krēslu metri, krēsla sēdekļa spilvena, mimoza karājas olu krēsls, suv kabīnes, krēsls swing, aptver de dekoratīvie spilveni uz dīvāna
Nosaukums Šūpoles Sēdekļa Spilvena
Audums Slīpēta audums
Unpick un Mazgāt Noņemams un Mazgājams
Līnijpārvadātāju neausts līnijpārvadātāju
Izmantošana Sēdeklis
Vecuma Grupa Bērni
Modelis Tips Cietie
Apkures Metode Citi
Dropshipping Atbalsts
Funkcijas Anti-Decubitus
Iezīme Sēdekļa Spilvena
Iestatīt Tipu No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Aizpildīt augstas kvalitātes kokvilnas lelle
Veids Šūpoles spilvena
Modeļa Numurs Šūpoles spilvena

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti