Izpārdošana

€10.56

€13.90

Nefrīta Rotaslietas Rīku Portatīvo Gem Testeri Pildspalvu Moissan Detektoru Ruby Akmens Dimanta Selektora Plastmasas Profesionālā Akumulatora Barošanu

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

Šis dārgakmens testēšanas aprīkojumam, kas ir ne tikai dimanta testeri, bet arī vairāku dārgakmens tester.

To var atklāt, ja dārgakmens ir īsta vai viltota, tostarp: dimants, safīrs, rubīns, kristāls, agate, žadeīts, un citu dārgakmeņu dažādos izmēros.

Nesagraujošā testēšana, nebojā savu posteni.Tas automātiski signālu, ja akumulatora uzlādes līmenis ir pārāk zems.

LED gaismas un audio liecina testēšanas rezultāti.

Portatīvo izmēra, ērts nēsāšanai.

Specifikācijas:

Materiāls: plastmasas sakausējums

Krāsa: sudraba

Izmērs(L x W x H):par 135x40x22mm

Baterija: 9V baterija(nav iekļauta komplektācijā)

Piesardzības pasākumi :

Pirms izmantot Moissanite pildspalvu, pārbaudīta diamond ir jānosaka ar siltuma vadītspējas mērītājs un parādīts kā dimants.Pēc tam izmantojiet Moissanite pildspalvu, lai noteiktu, vai tas ir dimanta vai Moissanite (iekštelpu temperatūra testa laikā būtu jāsaglabā pēc 10 ° līdz 40 grādiem) nav testu ekstremālos temperatūras vidē, starp grādiem, lietošanas šķīvji un pincetes, testējot mīksti dimanti; nav tieši touch diamond, kas ietekmēs precizitāti).

Paketē iekļauts:

1pc x moissan testeris

1pc x instrukcijas

1pc x ādas gadījumā

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX ilgst 3-7 dienas ,EMS ilgst 8-12 dienas.Post gaisa pasta nepieciešams 2-8 nedēļu.Bet visi no viņiem ir atkarīga no valsts, kas piegādāts.

2) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

1) Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: dimanta selektoru, dimanta selektora ii, natur akmens, pašreizējā testeris, testa ierīce dimanta, zelts, sudrabs testeris, zhul dimanta detektors, Jade, vintage raganu kostīmu, dimanta dārgakmens rotaslietas testeris
Akumulators 9V baterijas(nav iekļautas)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas Sakausējuma
Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Izmērs(L x W x H) par 135x40x22mm
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Testētājiem & Mērījumi
Modeļa Numurs moissan testeris

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti