Izpārdošana

€32.30

€46.82

200PCS/MAISS MUMS lielums Multisizer Gredzenu Sizer Platums

Pievienot atsauksmi

Mēs pieņemam OEM pasūtījumus un var izdrukāt savu logo uz ražošanas Klientu Apkalpošanas 1.Visas mašīnas ir ar garantiju 2.Pieņemt OEM pasūtījumus 3.Paketē, jo klientu prasības 4.Sniedz bezmaksas paraugs,klients atbild par kravu pārvadājumiem, Kā Veikt Pasūtījumu 1. Izvēlēties produktu un daudzumu 2. Pievienot grozam 3. Iet, lai izveidotu maksājumu, Ja jūs vēlaties vairāk citas ražošanas,lūdzu, meklējiet mūsu veikalā katalogs Mēs pieņemam Darījuma, Vīza, MasterCard, Western Union, Moneybookers, Qiwi, Webmoney un tā tālāk Par Piegādi nevaram būt atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus aizņem apmēram 20--60 dienas (bez sekošanas informāciju ), Ja jūs didn ' t get preces , lūdzu sūdzēties pēc tam, kad 60days , mēs būtu tieši atgriezt naudu 2. Dizainadienas.lv Standarta Piegāde aizņem apmēram 15-60 dienas (ar Sekošanas Informāciju ), Ja jūs havenot saņemtu preces pēc 40days , lūdzu, sazinieties ar mums, Ja jums ir krievu tautības Klientu , pls uzrakstīt savu vārdu un uzvārdu ar 3 vārdiem 3. EMS aizņem apmēram 7--15 dienas ( Ar izsekošanas numuru) 4. DHL,FEDEX, TNT , UPS , aizņem aptuveni 3-7 dienas (ar Sekošanas Informāciju ), Ja adrese pieder attālos rajonos , ir nepieciešams maksāt vairāk attālos rajonos , vai izvēlēties EMS Par Atgriezenisko saiti, Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, pls mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes pārskats !Apraksts:

Izmērs:1-17

krāsa:balta

materiāls:plastmasa

Uzņēmuma informāciju Mēs rūpnīcas, kas ir īpašs ar to, rotaslietas pieņemšanas instrumentus un iekārtas, dārgakmens, palīgmateriāli, pulēšanas iekārta, saru otas, pulēšanas līdzeklis, svari, un dimanta testētājiem.mēs jums dod 1% atlaidi, pamatojoties uz savu nākamo pasūtījumu apjomu, Ja tu met kādas problēmas, lūdzu, savlaicīgi sazinieties ar mums,Mēs desolve problēmas.Laimīgs iepirkšanās ceļojumā!

Tagi: gredzenu izmēru ieliktņa, rotaslietas, gredzens, nestuves, airgun pistole, mērīšanas lenti gredzens, skaitītājs gredzens, aizbāzni, juvelierizstrādājumu rīks, bremžu šķidrums dot 5, rokassprādze sizer, elektriskie spiediena regulators
Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Izmērs 1-17
Objektu Platums 1inch
Modeļa Numurs GH378-10
Zīmola Nosaukums GH
Objekta Garumu 1inch
Materiāls Plastmasas
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Testētājiem & Mērījumi
Postenis Augstums 1inch
Postenis Svars 0.2kg
krāsa Balts
Svars 4g
Postenis Diametrs 1inch
Garums 12cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti