Izpārdošana

€6.06

€10.10

SEAGO Elektriskā zobu Suka Augstas kvalitātes Dupont zobu suka galvas Sonic Wave zobu suku Izsmalcinātu Balināšanas droši, veselīgi !

Pievienot atsauksmi

Elektriskā zobu suka ir IPX7 Pilna ķermeņa Ūdensizturīgs !jūs varat mazgāt to tieši zem ūdens krāna !Viegli tīrāms !Efektivitāte ir līdz pat 22000 reizes/min ,skaņas vilnis iekļūt plaisu starp smaganu un dziļi tīra visu mutes dobumu .Tīrajā zonā būs līdz 99.6% , tālu ārpus tradicionālās zobu suka !Profesionālu zobārstu iesaka DuPont augsta blīvuma mīkstu otu galvu.Pārliecinieties, ka jūsu zobu drošu un veselībai .Nav Nepieciešams uzlādēt bieži , viens gabals AAA baterijas var izmantot, 120 dienu laikā ! ( Sakarā ar to gaisa gabalu ierobežojumi, paketē nav iekļautas baterijas.Akumulatora visā pasaulē tiek piemērota ) iebūvēto smart čipa ,30s Nervozēt atgādināt ,2 min Auto-off .Baudīt visvairāk zinātnes un veseliem Zobiem un Mutes dobuma kopšanas ! Zobu suka vibrācijas skaņa zem 50 decibeli .Tas nav raizēties par savu ģimeni .Izbaudiet mierīgu dzīvi !

Mūsu produkti ir nosūtīti uz 220 valstis un reģioni pasaulē !Pasaules Piegāde !Visi produkts tiks rūpīgi pārbaudīts un iepako labi !Lūdzu būt pārliecināti, pirkuma !

Kad jūs lai to , ja jūs "Pievienot Grozam" vai "Pievienot vēlmju Sarakstam" vai "Sekot" mums , jūsu pasūtījums tiks nosūtīts Vēlams !

Tagi: seago, elektriskā zobu suka, galvas elektrisko zobu suku, dubulto zobu, seago sonic, oclean birste sonic vadītājs, seago zobu suka, ezis sonic, seago sg, savienotājs dupont
Vienuma Tips Elektriskā Zobu Suka
Materiāls Augstākās kvalitātes ABS
Veids Akustisko Viļņu
Produkts Elektriskā Zobu Suka
Izmērs 17.9cm * 1.9cm
Vecuma Grupa VISAS
Zīmola Nosaukums seago
Jauda Akumulatora Zobu Suka
Dāvanu ziemassvētku dāvana
Produkti Sonic zobu suka
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Iezīme Zobu Balināšana
Daudzums 99999999
Ūdensnecaurlaidīgs reitings IPX7 (Pilna ķermeņa ūdensizturīgs)
Fit Dzimšanas Dienas Dāvana
Iezīme 2 Zobu Higiēna
Modeļa Numurs SG915

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti