Izpārdošana

€52.02

Vsmile Sonic Elektriskā zobu Suka 2200mAh Baterija 80 Dienām par Vienu Uzlādes 5 Režīmi 4 Suka Galvas Ceļojumu Balināšanas Smart zobu Suka

Pievienot atsauksmi

Vsmile - Savu Pirmo Sonic Elektriskā Zobu Suka!

Vai jums ir apnicis, ka jūsu elektriskā zobu suka uzlādēt reizi nedēļā?

Ne jūs vēlaties baudīt ilgu ceļojumu vai biznesa braucienu, neņemot lādētāju?Tikai izmēģināt šo Vsmile Sonic Elektriskās zobu Suku, kas ilgst vismaz 65 dienas par katru maksas!

Atšķirībā no elektriskās zobu sukas citu lielo zīmolu ar daudziem zvani & svilpes (iedomātā, bet ne tik noderīgas funkcijas), viss, kas mums rūp, kas sniedz labāko būtiski suku pieredze - tīru zobus un uzlabot jūsu smaganu un mutes veselības visefektīvāk.

2200mAh Baterija Ultra-Ilgstoša Barošana(izmantojot 65-80 dienas)

Šī Vsmile elektriskā zobu suka ir uzlādējams ar modernizētas, iebūvēts akumulators 2200mAh, kas ir daudz ilgstošāku jaudu, nekā 800mAh akumulatora lieto parastās zobu sukas. 12 stundu uzlāde nodrošina 65-80 dienas, izmantojot (divas reizes dienā), 3x ilgāk nekā parastais elektriskās zobu sukas.

Atmiņas funkcijas

Pārtraukt pēc tam, kad 2 minūtes, nākamajā reizē ir pašā režīmā.Piemēram, tīrīšanas režīms ir "Balts".Kad sonic vibrācijas tiek automātiski pārtraukta pēc suku zobus, tas ir "Balts" režīmā, kad tas ir ieslēgts nākamo reizi.

5 Tīrīšanas Režīmi Apmierinātu Dažādas Mutes Dobuma Kopšanas Vajadzībām

Labs: Vispārēji ikdienas tīrīšana un aplikuma noņemšana (2 minūtes)

Balināt: Virsmas, traipu noņemšana (2 minūtes) + priekšējie zobi polijas (30 sekundes)

Polijas: Maiga polijas un spīdošus no priekšējiem zobiem (1 minūte)

Gum Care: Clean Režīms (2 minūtes) + maiga gumija stimulācija un masāža (par 1 minūti)

Delikāta: Maiga zobu & gumija, tīra, ideāli piemērots jutīgiem zobiem un pirmo reizi lietotājiem, (2 minūtes)

Divu Dažādu Veidu Suka Galvas

Mēs piedāvājam dažādu suka galvas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 2 W-veida cietā suka galvas piedāvāt stiprāku strāvas aplikuma tīrīšanu, un zilā krāsa, saru izzudīs kā laiks iet ar, jums atgādina, lai mainītu savu suka galvas. 2 mīkstu zobu suka galvas ir vairāk piemērots cilvēkiem ar jutīgiem zobiem.

A ūdensizturīgs silikona gredzens

A ūdensizturīgs silikona gredzens, kas neļauj ūdenim plūst no augšas suka galvas, lietojot elektrisko zobu suku.

Induktīvās uzlādes

Savietojama ar jebkuru ierīci, izmantojot USB portu.Tas ir ērts cilvēkiem, ceļot un doties komandējumā.Aprīkots ar bezvadu uzlādes bāzi.

Lielākā daļa elektriskās zobu sukas ir paredzēti, ar USB pieslēgvietu, tieši par suku, bārs.Tomēr, tas ir viegli, lai ūdens, kas nonāk saskarē ar izpētes jomā no ligzdas, kas iznīcina kalpošanas laiku.Un mēs lietošanu induktīvās uzlādes, kas nav dizains ligzdas uz zobu suka, lai nodrošinātu ūdens izturību un ilgu mūžu.

IPX7 Ūdensizturīgs Dizains

Piemērots lietot vannas un dušas.

Tas var efektīvi aizsargāt akumulatoru, paplašināt ražojumu dzīvības un novērst noplūdes, īssavienojuma, pārsprieguma, pārmaksa, pārkaršanu un akumulatoru koroziju.

Papildus tam ir antiseptiska un pelējuma pierādījumu, pat vannas istabā būs ne pelējuma.

Spēcīgs Labs

Elektriskā zobu suka novibrē 31,000 triepienu minūtē, lai palīdzētu jums tīrīt zobus un noņem cieto aplikumu.

Salīdzinājumā ar parastajām zobu birstēm, sonic elektriskā zobu suka var noņemt aplikums uz zobu virsmu un plaisu 14 dienu laikā, un tas būs vairāk zinātnisko darīt dziļi tīru.

Izmantošanu no nerūsējošā tērauda mehānisko vārpstas padara 31,000 sonic vibrācijas stabilāka.

Dual Uzlādes Aizsardzība

Elektriskā zobu suka ir dual uzlādes aizsardzību.Automātiski pārtrauc lādēšanu, kad pilnībā uzlādēts, ja pārmaksa no akumulatora, novērš īssavienojumu un elektrības noplūdi.

Augstas kvalitātes M otor Vārpstas & Jauku Grip

Salīdzinājumā ar lielāko daļu no elektriskās zobu sukas tajā pašā nozarē, kuru motora vārpstas ir gaismas un nestabila materiāliem, piemēram, plastmasas, mēs izmantojam nerūsējošā tērauda materiāla, lai padarītu sonic vibrācijas vairāk stabilu un efektīvu.

Daudzi elektrisko zobu suku rokturi ir gluda, bet ne neslīdīgu, un mums ir gluda, bet neslīdoša, iezīmes multi-layer krāsu un matētu izskatu, jūtas labi.

Svars: aptuveni 130g.Piemērots svara.Kad smart zobu suka ir darba svars ļaus mums justies vibrācijas vieglāks (bet tas neietekmē tīrīšanas efekts), un rokā jūtas ērti.

Izstrādāt Labu Suku Ieradums

2 minūšu taimeris smart (automātiski izslēdzas) & pārejas pauzes ik pēc 30 sekundēm (norāda lai pārietu uz citu kvadrantā muti).Tas nodrošina pietiekami tīrīšanas laiku, un palīdz attīstīt veselīgu suku ieradums.

Tagi: phrozen, stāvēt zobu suka, elektriskā zobu suka, daļa philips sonicare, Elektriskā Zobu Suka, lifepo4 baterijas, ezis sonic, joker sienas, personas zobu suka pārnēsāšanai, bambo zobu suka
Labākais Travel / Darījumu Brauciens
Daudzums 1 x zobu suka
Rezerves Zobu Suka Galvas 4 (2 'Spēcīgu' + 2 'Mīksto')
Izmērs 26cm*9.5cm*3cm / 10.2in*3.7in*1.2in
Uzlādes Laiks 12 stundas
Sertifikācija CE, FDA, FCC, ROHS
Uzlādes Avots USB Induktīvo Lādētāju
Materiāls ABS
Zīmola Nosaukums vsmile
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Akumulatora kapacitāte 2200Mah
Akumulatora uz Vienu Maksas 65-80 dienas
Produkta krāsa Melna / Balta
Tīrīšanas Modeļi 5 režīmi
Ūdensizturīgs Dizains IPX7
Vienuma Tips Elektriskā Zobu Suka
Modeļa Numurs V1
Vecuma Grupa Pieaugušie
Veids Akustisko Viļņu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti