Izpārdošana

€11.20

€13.50

3Pcs Lodziņā Sveķu Pelējumu Silikona Rotaslietas Lodziņā Veidnes Dāvanu Kastē Pelējuma ar 9-Slots Lūpu Organizators Epoksīda Sveķu Veidnes

Pievienot atsauksmi

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

OOTDTY

Funkcijas:

Premium Materia - Augstas Kvalitātes Rotaslietas Lodziņā Veidnes.Šie silikona veidnes sveķu ir izgatavots no izturīga silikona ar modernu tehniku, elastīga, gluda un atkārtoti, ilgmūžīgas, viegli izmantot, de-pelējums un tīrs.

VIEGLI DEMOULD - Tas ir viegli, lai ielādēt savu gatavo objektu pēc tam, kad tas ir pilnīgi izārstēta ; Demold epoksīda pelējuma ar ziepju ūdeni un uzglabāšanas tos prom no tiešas saules gaismas.

PLAŠA APPICATION - Šie sveķi veidnes rotaslietas var izmantot, lai saglabātu auskars,gredzens,monētas,atslēgas.Bez tam,jūs varat izmantot sveķu veidnes kā svece īpašnieks, konfektes, konteineri, puķu pods par mazu augiem utt.Ar mūsu 9-Slots sveķu veidnes, jūs varat to izmantot, lai veiktu lūpu uzglabāšanas organizators un uzglabāt maz tintes pudeles.

IDEĀLS DĀVANAS - Mūsu silikona sveķu veidnes ir ideāls sevi, ģimenes locekļiem, draugiem vai ikvienam, kam patīk amatniecības projekts.Jūs varat nosūtīt jūsu draugiem vai ģimenes, kā dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Mātes dienā, Valentīna dienā, Jaunā Gada dāvanu.

Specifikācija:

9-Spraugas Izmērs:9.8 cm

Materiāls: silikona

Krāsa: Kā parādīts attēlā

1cm=0.39 gadā

Piezīme:1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst(bez mazumtirdzniecības iepakojuma):

3 x Silikona Sveķu veidnes

Tagi: lūpu pelējuma, pelējuma lūpu krāsu, silikona veidnē cukura lūpu krāsu, jaunu uzglabāšana, cilvēks, rotaslietas kastes, diy lodziņā pelējuma sveķi, tous rotaslietas kastes, lūpu turētāju pelējuma, gudrs lip tint, juvelierizstrādājumu lodziņā sveķu pelējuma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkta Funkcijas silikona sveķu pelējuma
Zīmola Nosaukums Angelady
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Instrumentu Komplekts
Objektu Platums 9.8cm
Postenis Augstums 5.5cm
Postenis Svars 300g
Materiāls Silikona
Objekta Garumu 9.8cm
Modeļa Numurs 8YY604241
Postenis Diametrs 9.8cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti