Izpārdošana

€18.77

€20.63

Motociklu ABS plastmasas Spidometrs Speedo Meter Tahometrs, Platums Gadījumā Vāks Yamaha YZF R1 YZF R12007-2008 jaunas

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts: Stāvoklis: Aftermarket 100% Jauni Augstas Kvalitātes Izgatavots Krāsa: Parādīts kā attēlu Materiāls: ABS Plastmasa Uzstādīšana: Tieši nomaiņa Aizsargātu jūsu spidometrs no demage vai saskrāpēt Nav instalēt instrukcijas Labā Darba kārtībā un Viegli Uzstādīt Aizstāt bojātās vai vecs spidometrs daļu ar jaunu izskatu Furnitūru: Der Yamaha YZF R1 2007. - 2008. Gadā Paketē Iekļauts: 1 set Spidometrs, Tahometrs, Mērinstrumenti Lietu Vāku Produktu Fotoattēlus:

Par Sūtījumu:

Vienums tiks nosūtīti no 72 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un savu pilnu nosaukumu, Ja vēlaties mainīt adresi, lūdzu, dodiet mums ziņu uzreiz, jūs veicat maksājumu.Ķemmēšana sūtījumu, nav atļauta.Ja jūs vēlas apvienot visus vienumus kopā, jums joprojām ir jāmaksā par visu, transportēšanas, apdrošināšanas un nodošanu maksas.Ņemot vērā izmaksas, uzņēmējdarbības un viegli kuģniecības, parasti preci ir iepakotas mazumtirdzniecības iepakojumos Par Atsauksmes:

Mēs priecātos, ja jūs mūs atstāt pozitīvu atsauksmi.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums, piecu zvaigžņu vērtējumu,jo pozitīvas atsauksmes, un piecu zvaigžņu vērtējumu ir tas, ko mēs cenšamies, lai.Ja jūs neesat apmierināti ar jūsu iepirkšanās pieredzi,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nolemjat atstāt neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti , mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu šo problēmu, cik drīz vien iespējams.

Ja prece jums ir pasūtīts ir bojāts, sazinieties ar mums garantijas laikā,mēs aizstāt bojāto preci ar objektu no līdzvērtīgas funkcionalitātes sākumā.

Ja piemērota nomaiņa nav pieejama, daļēju kompensāciju, kas tiks izdota caur Paypal.

Ja pircējs nevēlas ne rezerves, ne daļēju atmaksu, bet vēlaties atgriezties, pircējs ir atbildīgs par visu, kas atgriežas kuģis maksas

Tagi: viena motocikla speedo, motociklu elektriskais spidometrs, klusums yamaha yzf r1 2007 2008, motociklu spidometrs, 2001. gada yamaha r1 spidometrs, parsun tahometrs laivu, speedo peldēt, fz16, gps spidometrs universālo motociklu, quad spidometrs
Objekta Garumu 0inch
Modeļa Nosaukums VĀCIŅU
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Īpašas Pazīmes Instruments, Lietu Vāku
Zīmola Nosaukums Sestā Kvadrantā
Postenis Augstums 0inch
Materiāla Tips Augstas kvalitātes ABS plastmasas
Postenis Svars 0.3kg
Objektu Platums 0inch
Postenis Diametrs 0inch

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti