Izpārdošana

€86.68

Nekustamā Oglekļa šķiedras nomaiņa ar stiprinājumiem sānu atpakaļskata spogulis, pārsegs vāciņi BMW X3 X4 X5 X6 F25 G01 F26 G02 F15 G05 F16 G06

Pievienot atsauksmi

1. Mēs centīsimies, lai samazinātu rēķinu, vērtību deklarācija, lai izvairītos no savu nodokļu.Bet pircējs ir atbildīgs par jebkādas vietējās Muitas nodokļi, ja tādi ir.Mēs TIKAI maksas, cena UN piegādes izmaksas, bez jebkādām papildu maksām vai nodokļiem. 2. Ja jums ir jautājumi par muitas nodokļu, lūdzu, sazinieties ar vietējo muitas iestādē, pirms jūs cenu.Lūdzu, neveiciet kārtībā, ja to nevar pieņemt. 3. Ja jūsu postenis tika atdots sakarā ar muitas jautājumiem, mēs varam tikai kompensāciju par PRECI PUSES, tāpēc, lūdzu izsekot savu sūtījumu pastāvīgi, vienu reizi saņemt muitas jautājumu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, lai izvairītos no atgriešanās, vai mēs varam tikai kompensācijas postenis daļa, kad atgriezās. 4. Mums ir grili, ķermeņa komplekti, spoilers spārni, sānu svārki, priekšējo lūpu, interjers, un tā tālāk.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams kaut kas mūsu klāstu.

Bezmaksas piegāde~~~

Nekustamā Oglekļa šķiedras nomaiņa ar stiprinājumiem sānu atpakaļskata spogulis, pārsegs vāciņi BMW X3 X4 X5 X6 F25 G01 F26 G02 F15 G05 F16 G06

Materiāls: Īsta oglekļa šķiedras

Quantiy:1 pair

Tikai fit zem veida un gads:

Par BMWX3 X4 X5 X6 / F25 G01 F26 G02 F15 G05 F16 G06

--Ja jums ir jautājumi par mūsu produktiem, pirms vai pēc uzvaras izsolē,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas atbalsta komanda bu noklikšķinot uz "Uzdot jautājumu"sadaļā"Pārdevējs info"sadaļā augšējā labajā stūrī.

--Mūsu birojs atvērts no pirmdienas līdz piektdienai.Mēs cieši brīvdienās un visiem galvenajiem brīvdienas.

--Jūsu e-pasts ir garantēta, lai atbildi 24 stundu laikā.E-pasts nosūtīts uz asv, brīvdienās un svētku dienās būs jāatbild uz nākamo darba dienu.

--Lūdzu, ņemiet vērā, ka visu e-pastu tiks nosūtīti uz e-pasta adresi, jums ir ebay.Mēs rekomendējam pārbaudīt gan savu Iesūtni un Junk Mail Box incase ziņas tiek uzskatīti par Spamiem.

- Ja jums ir jebkādas problēmas ar jūsu pirkšanu,pārvadāšanu,returm/maiņas,vai jebkuru citu,lūdzu e-pastu, un ļaujiet mums atrisināt šo problēmu, pirms atstājot mūs negatīvas atsauksmes.Mūsu klientu apkalpošanas atbalsta komanda, kas ir šeit, lai nodrošinātu, ka jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem.

1. VISPASAULES PIEGĀDE.(Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks: 15~60 Dienām

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: bmw x5, bmw x5 g05, bmw x6 g06, bmw x6, bmw g01 x3, bmw e71 x6, bmw f15, bmw x5 f15, bmw x3 f25, daļas x3 f25
Zīmola Nosaukums AGeniune
Vienuma Tips Spogulis Un Aptver
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ārējās Testēšana Sertifikācija NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti