Izpārdošana
3M*6M Balta ledus zīda kāzu fona aizkars ar swags Kāzu Aksesuārus Satīna, Lai Kāzas/Dzimšanas dienas Vakara Puse Decoratiion Js98 Skatīt lielāku

€109.14

3M*6M Balta ledus zīda kāzu fona aizkars ar swags Kāzu Aksesuārus Satīna, Lai Kāzas/Dzimšanas dienas Vakara Puse Decoratiion Js98

Pievienot atsauksmi

Mēs Nosūtītās Pats Dizains kā Krāsu iespējams Izvēlēties. : Balta fona + Laupījums KRĀSU #(01-74).

ATZĪMĒJA: galvenā attēla ir par lielums 3*8M, ja 3*6M, top mazs laupījums būs top 8 maza swags, un, ja 3*3M, top mazs laupījums būs 4 mazi swags.Citi glabāt tāpat kā attēlu.

Tas ir brīnišķīgi fona kāzu puse, un jebkādu citu notikumu vai posmā backdrops.Jums ir pelnījuši to.Mums ir tik daudz rietumu valstīm.Kvalitāte ir super.Vienkārši pasūtīt, un, ja vēlaties, lai citas krāsas, mēs pielāgot tā, lai jūs ar pašu cenu.Paldies!!!!

Lūdzu, atzīmēja laupījums krāsu var pielāgot no krāsu 01-74#.Jūs varat izvēlēties vienu, kas jums nepieciešams.

Piezīme: ja jums ir ASV, mēs vēlētos, lai jūs ir sūtījis, izmantojot SF express, tai būs vajadzīgs arī, 7-13 dienas, lai sasniegtu jums parasti.Ja īpašām vajadzībām, lūdzu, paziņojiet mums.Paldies!!

1. Ja jums ir nepieciešams iegādāties kāzu objektu un izvēlēties Express shipping, lūdzu, mēģiniet vislabāk veikt pasūtījumu, 2 nedēļas iepriekš, lai nozvejas puse dienas;

Ja laika nav daudz, un lūdzu, apstipriniet ar mums, vispirms, pirms izdarīt pasūtījumu, paldies.

2. Ja kopējā summa sasniedz 200USD, mēs centīsimies labākais kuģis savu sūtījumu DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX vai Profesionālās Aviokompāniju BEZMAKSAS PIEGĀDE, kas var sasniegt jo 4-8 dienas. ( tas ir, lai lielākā daļa valstu, dažas valstis ir nepieciešams pievienot mazliet vairāk naudas)

3. Ja jums nav apmierināts ar produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms pirms strīdu, mēs centīsimies mūsu labāko jums palīdzēt šeit.

4. Mēs arī Konteineru pārvadājumu Pasūtījumu aizjūras klientiem, ja jums ir interese jebkādus priekšmetus, laipni mūs informēt.

Lūdzu, mums atsūtīja krāsu dizainu, kas jums nepieciešams.mēs varam to pielāgot jebkuru krāsu.Lūdzu, atstājiet mums šo krāsu Nav.Jums ir nepieciešams, ja, tāpat kā citi.

Lūdzu, skatīt zemāk vizuļi:

Tagi: mini nano ziemassvētku, bendi dzimšanas dienas svinības, stikla puse, titānika puse dāvanas, dzimšanas diena bruņurupucis, zelts puse idejas, ķīnas puse idejas, pasaku garš, aizmugurējo riteņu renault, lūpu spīdums 1 dolārs
Izmērs 3M Augstums 6 Plata
kāzu skatuves fonu puses sienas apdare
raksts Režģi
Godu Dzimšanas Dienas Svinības
kāzu backdrops ar laupījums Fotogrāfijā fona
Materiāls ledus zīda auduma struktūru
Zīmola Nosaukums FANTASTISKA IDEJA
Puse Backdrops kāzu svinības backdrops
Partijas Apdare kāzu backdrops
Specifikācija >2.5M
krāsa Bēša, Rozā, Fushia, Zils, Ezers Zils
Modeļa Numurs kāzu sienu rotājumi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti