Izpārdošana

€83.25

€104.06

Augstas kvalitātes 7pcs/set CT1~7 Zobu sveķu pildvielas, Estētiskā restaurācija komplekts Sveķu nazis Plastmasas kumode ar silikona rokturi

Pievienot atsauksmi

tips:CT1-CT7

Iepakojuma saraksts: 1 komplekts bez kastē vai 1 komplekts ar kasti, kā jūs izvēlēties

Ņemiet vērā,:Ja jūs, lai CT1-CT7 ar sterilizācijas kārbas, mēs nosūtīsim tā nejauši, jo sterilizācijas kārbas ir daudz krāsu,;

Detalizētus Attēlus

Sertifikācija

Maksājuma

T/T nodošana /western union / pa ypal acc epted.

Pārdošanas nosacījumi

Starptautiskā Pircēju, - Lūdzu, Ņemiet vērā, Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/buyi ng.

Atsauksmes

Mēs jums piedāvājam 100% apmierināts ar savu pirkumu!

Mēs esam ievietojis pozitīvas atsauksmes par jums un ceru, ka jūs darīt to pašu par mums.

Ja jums nav pārliecinātas par jebkādu iemeslu, lūdzu, dodiet man iespēju, un es nekādas lielas pūles, lai atrisinātu.

Par mums OAO Zobārstniecības Iekārtas ir profesionāls uzņēmums, kas specializējas pētniecības un attīstības, ražošanas un tirdzniecības zobārstniecības iekārtas.

Mūsu galvenie produkti ietver augstākās un Zema ātruma handpiece, LED Konservēšanas Gaismas, Scaler, Zobu vienība, Ārstu Krēsla, bez Eļļas, gaisa kompresors, Gutta kuteris, Endodontiskās ārstēšanas, Intra-orālā kameru, Micro motori, Zobu lampas, Sterilizer un zobārstniecības piederumi utt.

"Augstāko kvalitāti, pieņemamu cenu un atbilstošu pakalpojuma" ir mūsu princips.Mēs no sirds ceram uz sadarbību ar uzņēmumiem no visas pasaules savstarpēji izdevīgu sadarbību ar biznesa spoža nākotne!

Tagi: zobu elektromotoru, zobu handpiec, zobu balināšanas komplekts aus, contra leņķis handpiece, los zobu balināšanas komplekts, katana nazi, keyring nazi, bumbu nazi, lācis padoms, virtuves nažu komplekts
Izmērs Small
Zīmola Nosaukums DEASIN
Vienuma Tips Zobu Balināšana
Izcelsme Ķīna
Sastāvdaļas Metāla
NETO MASAS 300g
Pieteikums Mutvārdu Rehabilitācijas Nodaļa
Modeļa Numurs OAO-BC-IN
Iepakojums Kartona Kaste
Sertifikāts CE, ISO
stāvoklis Jauns

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti