Izpārdošana

€11.26

€21.66

Zobu Mutē Nazis Mutvārdu Ortodontijas Spriegotājs Molt Nerūsējošā Tērauda Improvizēt Skrāpējumiem Izturīgs Ķirurģiskie Instrumenti

Pievienot atsauksmi

Produkta Iespējas:

1. Saderīgs ar sterilizācijas un autoklāvā ( ° C).Var izmantot kā Vaigu Spriegotāju / Nagu nazis / Lūpu Spriegotāju / Vaiga Expander.

2. Nerūsējošā tērauda + aizsargājošu uzmavu.Droši un ērti lietot.

3. Augsti pulēta apdare.Estētisko un korozijas izturība.

4. Doesn ' t izraisīt ārstēšana, izstiepts vertikālā virzienā mutē.

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Dizainadienas.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

2. Attiecībā uz dažām francijas pircējiem, kas nav baudīt perfektu pasta servisa sistēmu, lūdzu, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu sekošanas numuru, ja jūs nesaņemat paku, kas ilgu laiku.

3. Krievijas pircējiem , lūdzu, atstājiet mums savu pilns nosaukums angļu (galvenokārt ietver 3 vārdi), kas ir ļoti svarīgi.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums, tikai šādi:

2. Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījumu un iepakojuma, lai pārliecinātos, ka viss ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas to ārā.

3. Iepakojumi var būt nedaudz bojāts laikā ilgu laiku ir transports, bet tas neietekmē ietekmi mūsu produktiem.

4. Ja jūs vēlaties produktiem, kas iepakoti perfekti (piemēram, dāvanas u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs varam nosūtīt paku ar īpašu paketi, lai izvairītos no bojājumiem, bet jums ir jāmaksā daži papildu maksa.

Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai samaksātu kravu vai papildu maksa.Paldies!

Mēs nosūtīt rīkojumu 2-5 darba dienu laikā, un tai gandrīz 7-40 dienās no Ķīnas, lai jūs.

Kā jūs zināt, piegādes laiks ir atkarīgs no kuģošanas sabiedrība, gaisa līnijas, pielāgošanas un vietējā pasta nodaļā, lai mēs nespējam kontrolēt to precīzi.

Ja sūtījums nav ieradās norunātā laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs izsekot to un rīkoties ar to ar jums.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir diezgan noderīga, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādi ieteikumi, ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: improvizēt zobu melns, pelēka mute improvizēt, tērauda muti rīstīties, zobu improvizēt smieklīgi, māšele mute improvizēt, panelis mute improvizēt, gredzenu mutē improvizēt, zirnekļa improvizēt muti, jennings zobu improvizēt, zobu improvizēt gumijas
4. funkciju Augsti pulēta apdare
Izmērs 15*10*4cm
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
NETO MASAS 90g
Līdzeklis 1 Saderīgs ar sterilizācijas un autoklāvā (<130°C)
Sastāvdaļas Nerūsējošā Tērauda
Funkcija 5 Nav pretrunā ar noteikumiem
Funkcija 3 Nerūsējošā tērauda + aizsargājošu uzmavu
Vienuma Tips Zobu Balināšana
Zīmola Nosaukums yunchi
Paplašināšanas Leņķis Regulējams
Iezīme 2 Var izmantot kā Vaigu / Mutes / Lūpu nazis / Spriegotājs
Modeļa Numurs Liela/maza

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti