Izpārdošana

€3.33

€5.55

6pcs Peru Lilija Iespaidu, Ziedu Pelējuma Silikona Veiner Pelējuma Kūka Dekorēšanas Pomādes Sugarcraft Kūka Pelējuma Cukura Ziedu

Pievienot atsauksmi

6pcs Peru Lilija Iespaidu, Ziedu Pelējuma Silikona Veiner Pelējuma Kūka Dekorēšanas Pomādes Sugarcraft Kūka Pelējuma Cukura Ziedu Visas silikona veidne, ko ražo pārtikas droša silikona materiāla, ar FDA un ES Sertifikāciju.

Šie mežģīnes, paklāji, sniegs skaitļi, kas izskatās kā roku darbs, padarot to ātri un viegli iesācējiem.Pieredzējis kūka speciālisti varēs izmainīt un pielāgot gala skaitļi par savu dizainu.

Motīvs:

1.No 0 līdz 260 C bez ietekmē 2.Tekstūras dziļums:1.3-1.5 mm 3.Ordorless un non-stick 4.Krāsa:Rozā vai pielāgot krāsu 5.Dizains: Pielāgotus vai esošo 6.Mīksta un elastīga 7.Materiāls:100% pārtikas klases silikona PIEZĪME:būs izsūtīt krāsas posteni nejauši.Ja jums prātā par to, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.Citādi mēs nosūtīsim no kā tas ir.

Tagi: 3d pelējuma, kūka pelējuma silīcija, matu peru, pomādes veidnes krokas, cep formā kūka, dīvāns uzglabāšana, ziedu veiner, priekšgala pelējuma, reliģisko pomādes veidnes, veiner
krāsa Balta Un Metāla
Testa Standarts LFGB-SGS/LFGB EUROFINS
VIRSMA Gluda bez galodu, skaidrs modelis
Izmērs show as the picture
Instruments Tips Dabas Ziedu Kūka Pelējuma
Iezīme Eco-Friendly
Zīmola Nosaukums AK MĀKSLAS VIRTUVES PIEDERUMI
Veids Kūka Rīki
Sertifikācija LFGB
Modeļa Numurs A396&VM208&VM067
OEM Dienests
Materiāls Pārtikas Klases Silikona un Metāla
Iepakojums PP Soma uz Aploksnes
Kūka Rīki Tips Veidnes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti