Izpārdošana

€8.32

€13.86

8-Dobumā Silikona Mini Pusi Sfērā Rūķītis Šokolādes, Želeju Pudiņš Ice-cream Konfektes Pelējuma, Balts

Pievienot atsauksmi

Leeseph Konfektes Veidnes: Padara jūsu dzīvi salds.Elastīga un Non-Stick.Šokolādes, Konfektes un Gummies Pop Out Viegli.

Tīra, augstas kvalitātes silikona: 100% Pure Food Grade Silikona - tas Atbilst ASV FDA un Eiropas LFGB Drošības Standarti: BPA, PVC un Naftalīna BEZMAKSAS.Ķīmiskās Pārklājumi: Šķipsnu Testu Izturējis.Balta Pildvielas, Kad Satvertu vai Savītas.

Viegli izmantot un tīrīt, ļoti elastīga, non-stick, kas nav toksiskas un viegli tīrāms, var izmantot cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis utt.

Atkārtoti Par līdz Pat 3000 Izmanto: Kā silikona materiāls ir tik universāls, sarakstā veida materiālus, kas var tikt izmantoti, lai izveidotu veidnes, ir bezgalīgs, piemēram, Gumija pastas, Želejas, Mafinu, karameli, pomādi, Cukura pastas, Izkausētu Šokolādi, Vasku, Ledus,ziepes, sveķus,un Visa veida Molding Māla Arī liels, lai to izmantotu kā paplātes, lai padarītu sula, ledus.

Specifikācijas

Temperatūras Droši: no -40 līdz +446 grādiem pēc Fārenheita skalas (no -40 līdz +230 grādiem pēc Celsija)

Pelējuma Izmērs: 29.7*17.5*6cm / 11.69*6.89*2.36 collas

Materiāls:Silikona

Paketē iekļauts

1 x Baltā Pelējuma Candy

Tagi: lelle gariņš, silikolove šokolādes kūka pelējuma, sillicone pelējuma kūka, japāņu ledus jomā maker, paplātes gariņš, kulinārijas šļircē, kupolveidīgs silikona veidnes, liela ledus jomā maker, cepšanas modeļi modes, krēms šļirču
Zīmola Nosaukums Leeseph
Kūka Rīki Tips Veidnes
Iezīme Eco-Friendly
Veids Kūka Rīki
Seksuāli Divdomīgs No
Sertifikācija LFGB
Modeļa Numurs 1368
Neķītrs Attēlu No
Materiāls Silikona

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti