Izpārdošana

€26.87

(OFICIĀLĀ) Mi Smart Mērogā 2 Digitālo mērījumu Skalā (5 Bluetooth Atbalsts Android, iOS 4.3 9 Mifit APP)

Pievienot atsauksmi

Xiaomi Mi Smart Mērogā 2 Specifikācijas: Modelis: XIAOMI 2.0 Svars Mēroga Materiāls: Rūdīts stikls + Inženierzinātņu plastmasas Svēršanas Diapazons: 100g-150kg Svēršanas Vienības: KG, LB Darbības Temperatūra: -0℃ ~ + 40℃ Batterry: 1,5 V Baterija: 3PCS AAA Baterija bluetooth savienojums: bluetooth 5.0 Krāsa: Balts Savietojams ar ierīču tipi: ISO 9.0 un Android 4.3 bluetooth 4.0 & Above Izmērs: 300 x 300 x 20mm / 11.81 x 11.81 x 0.78 collas

Xiaomi Mi Smart Mērogā 2

Saprātīgu precizitāti glāzi ūdens

Augstas precizitātes spiediena sensors

Dual režīms

Ideālo svaru reālā laika aprēķināšana

Ķermeņa līdzsvara novērtējums

Augsta precizitātes sensors

Precīzi uztvert fiziskās izmaiņas, kas katru dienu

Xiaomi Mi Smart Mērogā 2 izmanto augstas precizitātes mangāna tērauda sensori, kas var precīzi atklāt izmaiņas, kā maza kā 50g.Katrā ēdienreizē ēst un katru glāzi ūdens jums dzert, var viegli aprēķināt.Tajā pašā laikā, tas nodrošina trīs vienības kilogrami, mārciņas un mārciņas Izvēle, efektīvi palīdzēt jums uzlabot savu svaru datus.

Augstas precizitātes mangāna tērauda sensors

Veiktspējas uzlabojumus, kā mazos, kā 50g

Xiaomi Sporta APP

Vēršam jūsu pārvietojas līknes

Atveriet Xiaomi Sporta programma, varat skatīt datus un fiziskās izmaiņas līknes ierakstu , jebkurā vietā un skaidri redzēt procesā savu transformācijas.Fitnesa plānu un uztura korekcijas var tikt veiktas, pamatojoties uz BMI (Ķermeņa Masas Indekss).Tajā pašā laikā, katru reizi, kad jūsu svēršanas dati automātiski tiks augšupielādēti mākonis caur APP, neierobežota uzglabāšanas.

Vieglāks svars, jo labāk

Ir ideālu svaru, un būs veselīgāk

Xiaomi Mi Smart Mērogā 2 ir aprīkots ar ideālu svaru mērījuma funkciju.

Tā ir piemērota, lai jūsu svara, saskaņā ar augstuma un vecuma, BMI un citiem datiem,

tāpēc, ka jums nav, lai akli zaudēt svaru un lieko svaru, par skaistumu, par formu.

Saglabāt jūsu ķermeņa stabils

Līdzsvara spēju, ir būtiska

Līdzsvara spēju ir pamata spējas, fiziskās aktivitātes un uzlabotu līdzsvaru, var samazināt risku, mūsu kritienu un locītavu traumas.Mi Smart Mērogā 2 ir aprīkots ar ķermeņa līdzsvara testa funkcija.Kad jūs aizvērt acis un stāvēt uz skalas, jūs varat saprast jūsu ķermeņa līdzsvaru uz app.

Ieskats

Automātiski identificēt katru ģimenes locekli

Xiaomi Mi Smart Mērogā 2 var automātiski noteikt ģimenes locekļiem, pamatojoties uz fiziskiem datu, un var atbalstīt līdz 16 dalībniekiem dalīties ar visu ģimeni.Tas ir arī iespējams, lai uzstādītu viesu režīms, un mērījumu datus par citiem nav traceless un netiek saglabātas.

Automātiski identificē lietotājus

Viesu režīms

Atbalsta 16 cilvēkus

Turot bērnu, kas sver

Pievērsiet uzmanību jūsu bērna izaugsmei

Xiaomi Mi Smart Mērogā 2 atbalsta nosvērt mazuli, vecāki nosver vienu reizi, un tad mazulis sver rokās un nosver, jūs varat automātiski saņemt bērna svars.Protams, jūs var izmērīt svaru jūsu pet tādā pašā veidā.

Viegli integrēt mājas apstākļos

Neatkarīgi no lietošanas vai izskatu, Xiaomi Mi Smart Mērogā 2 ir vienkārša, bet pilna ar pieredzi.Tās pilnīgi skaidrs, gluda un maiga tekstūra var iekļaut jebkurā mājas stils bez sajūta.

Svēršanas cilvēki, inteliģenti pārslēgšana

Nosūtīt pakas, ikdienas vajadzībām, utt.

Papildus sver cilvēka ķermeņa, Xiaomi Mi Smart Mērogā 2 var arī apmierinātu sver maziem objektiem, un var pasākums, joprojām ir dzīvi, kā zema kā 100g pēc booting.Ir melones augļu nopirkts pietiekami daudz?Piegāde ar kurjeru ir vairākas?Maza problēma, dzīves, kas sver ir atrisināta.

Slēpts LED ekrāns,

Displejs ir skaidrs un nes integrēta izskatu un justies.

Silti balta rūdīta stikla, vairākas sietspiede

20 procesi ir smalki izstrādāts un izturīga.

Noapaļoti stūri, CNC precīzijas apstrādi,

Gluda un maiga, samazinot kaitējumu sasist

Bluetooth 5.0, ātrāks un stabilāks, pārvades

Mi Smart Mērogā 2 izmanto mazjaudas Bluetooth 5.0, svars datu pārraides ātrums ir ātrāks un stabilāks, lolot savu sekundē.

Tagi: smartwatch, mi xiomi, godu mērogā 3, gultām xiaomi smartmi, durvju tuya smart, xiaomi smart spuldzes spraudni, fondu mi 9, smartphon, gads xiaomi mi se 9, skalas, 2 mi
Modeļa Numurs Mēroga
Sertifikācija CE
Valsts Montāža Ready-to-Go
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Izcelsme GB(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti