Izpārdošana

€8.80

€11.90

Dārzu, Parku Terases Krēslu Pārvalki, Mēbeļu Aizsargs Putekļu Vāciņa, Ūdensizturīgs Āra Kraušanas Krēslu Vāks Ārā Uz Balkona

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Perfekta Aizsardzība: salokāms balkona krēsla pārsegs var perfekti aizsargātu krēsls no saules un sniega lai paildzinātu kalpošanas laiku un saglabātu krēslu, kā jaunu.

2、Oxford Audums Materiāls: Izgatavota no 190T ūdensizturīgs, ar sudraba pārklājumu oxford audums, vāks ir salokāms, ūdensizturīgs un nepievelk putekļus.Tas ir piemērots visu veidu sliktu laika apstākļu un stipra vēja apstākļos.

3、Viegli iztīrīt: Tikai nepieciešams, lai noslaucīt ar mitru drānu un netīrumi ātri pazūd.Turklāt, tas nāk ar uzglabāšanas maiss, ko var saglabāt, kad to neizmanto, lai, ietaupot vietu glabāšanai.

4、Four Seasons Universālais: vāciņu var izmantot, lai novērstu sniega un ledus ziemā, putekļiem un saules vasarā un lapas un putekļu gada rudenī.Multi-funkcionālo vāciņš ir piemērots visiem gadalaikiem.

5、Vairākas Funkcijas: vāks ir ne tikai var izmantot, lai aizsargātu jūsu galda un krēsla, bet var arī aizsargāt jūsu Ziemassvētku koku no bojājumiem, tāpēc, ka jūsu Ziemassvētku eglīte joprojām ir kā jauna.Vāciņu var izmantot atkārtoti ietaupīt jums vairāk naudas.

Specifikācija:

Nosaukums: Ūdensizturīgs Pārsegs

Audums: poliesters

Krāsa: melna un sudraba

Izmērs(aptuveni):

A: 68cm*68cm*72cm/26.77*26.77*28.35 gadā(L*W*H)

B: 64x64x120/70cm/25.1"x25.1"x47.2"/27.5"

C: 68*68*120cm/26.77*26.77*47.24 jo

Iepakojuma izmērs: garums 20* platums 15* augstums 4cm

Iepakojuma Saraksts:

1x Ūdensizturīgs Krēsli Vāciņu

Tagi: lūpu dīvāns, krēsla pārsegs āra, krēsla pārsegs dārzs, 3d grīdas paklājs, krēsls karalis, balkonu, uzstādīt, ekonomikas kraušanas krēsls, unikālo āra terases mēbeles, āra mēbeles komplekti, pergolas, terases mēbeles
Izmantošana Arm Krēsls
Stils Mūsdienu
Materiāls Spandex / Poliestera
Modeļa Numurs Terases Krēslu Pārvalki
raksts Plain Krāsoti
Iestatīt Tipu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti