Izpārdošana

€20.40

€33.99

60A Saules Lādētājs Kontrolieris 12V 24V 36V 48V Automātiskā Svina Skābes, Gel, litija jonu Maksas Kontrolieris Max 150V Saules Paneļu Ieejas Sensors

Pievienot atsauksmi

MPPT Saules Lādētājs Kontrolieris 12V 24V 36V 48VAuto Svina Skābes, Gel, litija jonu Maksas Kontrolieris Max 150V Saules Paneļu Ievadi ,ML2420/ML2430/ML2440/ML4830N15/ML4860

Modell

ML2420

ML2430

ML2440

Batteriespannung

12V/24V

Maximale Panelspannung

100V(25 ℃ ) , 90V(-25 ºC )

Ladestrom

20.A

30A

40.A

Entladestrom

20.A

Modell

ML4830N15

Batteriespannung

12V/24V/36V/48V

Maximale Panelspannung

150V

Ladestrom

30A

Entladestrom

20.A

modelis

ML4860

Akumulatora spriegums

12V/24V/36V/48V

Maksimālais panelis spriegums

150V(25 ℃ ) , 145V(-25 ºC )

Maksimālā ieejas jauda

800W/12V ; 1600W/24V ; 2400W/36V ; 3200W/48V

uzlādes strāva

60A

Izlādes strāva

20.A

Iepakojuma Saturs:

1x Saules Uzlādes Kontrolieris(ML2420/ML2430/ML2440/ML4830N15/ML4860)

1x Temperatūras Sensors

1x angļu Lietotāja Rokasgrāmata

Apskats:

Šis produkts var uzraudzīt saules panelis ir ražošanas jaudas un izsekošanas augstākā sprieguma un strāvas vērtības (VI) reālajā laikā, ļaujot sistēmu, lai uzlādētu akumulatoru maksimālo jaudu.Tas ir paredzēts izmantot off-grid saules fotoelementu sistēmas koordinētu darbību, saules paneļu, akumulatora uzlādes un slodzes, kas funkcionē kā galvenās kontroles vienības off-grid saules sistēmu.

Šīs produkta īpašības LCD ekrāns, kas var dinamiski displeja darbības statusu, darbības parametriem, kontrolieris žurnālus, kontroles parametrus, utt.Lietotāji var ērti pārbaudīt parametru taustiņus, un mainīt kontroles parametrus, rūpējas, lai dažādu sistēmu prasībām.

Kontrolieris izmanto standarta Modbus sakaru protokols, padarot to viegli lietotājiem, lai pārbaudīt un mainīt sistēmas parametrus par to pašu.Turklāt, sniedzot bezmaksas uzraudzības programmatūru, mēs sniegtu lietotājiem maksimāli ērtības, lai apmierinātu savas dažādās vajadzības, lai attālinātu uzraudzību.

Ar visaptverošu elektronisko vaina sevis atklājot funkcijas un spēcīgu elektroniskās aizsardzības funkcijas built iekšpusē kontrolieris, sastāvdaļu bojājumus, ko izraisa uzstādīšanas kļūdas vai sistēmas kļūmes var izvairīties, cik vien iespējams.

Funkcijas:

Ar modernu dual-maksimālā vai multi-maksimālā izsekošanas tehnoloģiju, kad saules panelis ir shadowed vai daļēji panelis neizdodas, kā rezultātā vairākas virsotnes uz I-V līknes, kontrolieris joprojām spēj precīzi izsekot maksimālais power point.

Iebūvēts maksimālās jaudas punkta sekošanas algoritmu, var ievērojami uzlabot enerģijas izmantošanas efektivitāti saules sistēmu, un vairot uzlādes efektivitāti par 15% līdz 20%, salīdzinot ar parasto PWM metode.

Apvienojot vairāku izsekošanas algoritmus ļauj precīzi izsekot optimālu darba punkts uz I-V līknes, kas ļoti īsā laikā.

Produkta lepojas optimālu MPPT izsekošanas efektivitāte ir līdz pat 99.9%.

Modernu digitālo barošanas tehnoloģijām, paaugstināt circuit enerģijas konvertēšanas efektivitāti uz augsta kā 98%.

Dažādas maksas programmas iespējas, ieskaitot tos gēla akumulatori, aizzīmogotā baterijas un atveriet baterijas, pielāgota tiem, utt.ir pieejami.

Kontrolieris funkcijas ierobežotu pašreizējo uzlādes režīmā.Kad saules paneļu jauda pārsniedz noteiktu līmeni un uzlādes strāva ir lielāka par nominālo strāvu, kontrolieris automātiski zemāku uzlādes jauda un celt lādēšanas strāvas nominālo līmenī.

Momentānā liels tekošā starta capacitive slodzēm, kas ir atbalstīts.

Automātiska atzīšana, baterijas spriegums ir atbalstīts.

LED kļūdas rādītāju un LCD ekrāns, kas var parādīt novirzes informāciju, kas palīdz lietotājiem ātri identificēt sistēmas kļūdu.

Vēsturisko datu uzglabāšanas funkcija ir pieejama, un datu var uzglabāt pat gadu.

Kontrolieris ir aprīkots ar LCD ekrānu ar kurām lietotāji var ne tikai pārbaudīt ierīces darbības datus un statusu, bet arī mainīt vadības parametriem.

Kontrolieris atbalsta standarta Modbus protokolu, kas atbilst paziņojumā vajadzībām dažādos gadījumos.

Visas komunikācijas ir elektriski izolēts, tāpēc lietotājiem, varat būt drošs lietošanā.

Kontrolieris izmanto iebūvēto vairāk-temperatūra, aizsardzības mehānismu.Kad temperatūra pārsniedz iestatīto vērtību, uzlādes strāva samazināsies, lineārā proporcionāli temperatūras un izlādēšana tiks apturēta, lai ierobežotu temperatūras paaugstināšanos pārzinis, efektīvi saglabājot kontrolieris tiek bojātas ar pārkarst.

Ar palīdzību ārējo akumulatora spriegums paraugu ņemšanas funkciju, baterijas spriegums paraugu ņemšanas, ir atbrīvots no sprieduma līnijas zaudējumu, veicot kontroles precīzāk.

Attēloti temperatūras kompensācijas funkciju, kontrolieris var automātiski pielāgot uzlādēšana un izlādēšana parametrus, lai pagarinātu akumulatora kalpošanas laiku.

Kontrolieris arī aprīkots ar akumulatoru, pār-temperatūras aizsardzības funkciju, un ja ārējais akumulatora temperatūra pārsniedz iestatīto vērtību, uzlādēšana un izlādēšana tiks izslēgta, lai aizsargātu detaļas no bojājumiem, ko pārkarst.

TELEVIZORI apgaismojums aizsardzība

Tagi: 60a saules, jauda saules, srne, litija saules, akumulatora lādētāja kontrole, 12v svina skābes akumulatoru lādētājs, paneļi, saules siltumenerģijas, ml2440 mppt, saules enerģija, ml2420
funkcija 3 Saules Lādētājs Kontrolieris
Modeļa Numurs ML2430/ML2440
Sertifikācija NAV
Funkcija 2 Auto saules uzlādes kontrolieris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas 4 MPPT Lādētāju Kontrolieris
Maksimālā Strāva DC100V
Dropshipping Atbalsts
Funkcija 1 Auto saules kontrolieris
Pieteikums Saules Sistēmas Pārzinim

Uzrakstīt recenziju