Izpārdošana

€5.72

€7.15

Mini IP Kameru Magnetofoni Bezvadu WiFi 1080P HD Monitora Tīkla Drošības Mājās Camer mikro Video A9 Mini Kameras

Pievienot atsauksmi

APP Little Star V380Pro HDWIFICAMPro Izšķirtspēju 1080P 1080P 1080P Wifi Atbalsta Atbalsta Atbalsta Kustības detektors Nav Atbalsts, Atbalsts Nakts Redzamības Atbalsta Atbalsta Atbalsta Tālvadības pults NĒ atbalsts Atbalsts Skata Leņķis 90° 90° 90° Atbalsts TF atmiņas karte 4GB--128GB TF karte 4GB--128GB TF karte 4GB--128GB Akumulators Iebūvēts akumulators Iebūvēts akumulators Iebūvēts akumulators Piezīme: tas ir HDWIFICAMPRO app

Ar vienkāršu WiFi savienojuma (tikai 2,4 GHZ), jūs varat spēlēt visus jūsu video reālajā laikā, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru programmu (pieejama uz iOS un Android), lai attālinātu skatu, kad jūs esat prom no mājām.Tas ir piemērots drošības kameras jūsu birojā, biznesa vai mājas.

Funkcijas:

1.HD kamera: 90, platleņķa lēcu, HD kvalitātes video 1920 x 1080p, augstas izšķirtspējas live broadcast sniegt jums skaidru attēlu un plašāku informāciju, kad jūs atstāt mājās.

2. Lieliska kamera: Atbalsta cilpa ierakstīšanu un ierakstīšanu un atskaņošanu, izmantojot vietējo micro SD karte (līdz 128G, kas nav iekļauti).Tā ir sava Wifi hotspot, to var arī savienot savu tālruni bez router Wifi.

3.Nakts Vīzija: 6 infrasarkano staru gaismas Diodēm bez apgaismojuma, 5 metriem nakts redzamības attālumā, attālināti ieslēgt vai izslēgt, vairs nav jāuztraucas par nakti ierakstīšanu.To var izmantot arī veikalos, konferenču telpas, mājdzīvnieki, aukles.

4.Smart Kustības Detektoru: kamera nosūta īsziņu uz tālruni, kad kustība ir konstatēts.

5.Viegli slēpt: viena gabala gadījumā un aizmugures paneļa, ar atmiņas kartes slots; nav rādītājus, nav skaņas, neviens zinās, ka ir kameras, kas atrodas telpā.

6.Pielietojums: Jūs varat ievietot kameras jūsu mājās, birojā, noliktavā, veikalā, dārzu stūros, pat jūsu kabatas vai kakla, un izmantojiet spēcīgi magnēti, kas var būt saistīts ar kādu dzelzs virsmas.

Specifikācijas:

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Izšķirtspēja: 1920 * 1080P

Kustības detektors fotokameru fotografēšanas: 6 metri taisni

Datoru operētājsistēma: Windows / Mac OS X.

Mobilo ierīču operētājsistēma: Android / i-OS

Atmiņa: Micro SD karte ar ārējo atmiņas karti, līdz 128G (bez SD kartes)

Video formāts: AVI

Akumulatori: 3,7 V, 320mAh

Ieeja: 5V, 1A

Postenis izmērs: 35 * 25mm / 1.38 * 0.98 collas

Krāsa: melns/balts (nav obligāts)

Pakete Ietver:

1 x Mini WIFI Kamera

1 x USB Kabelis

1 x Serpentīns Līnijas

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

1*Dāvanu Kastē

(Bezmaksas: 1 x Bracket)

Lūdzu, ņemiet vērā: Ar viszemāko cenu izvēle ir tikai TF karti,ne kameru

Tagi: pinhole ip kameras mini, slēptā kamera wifii, kameras wifi, spiegu kamera, wifi spy, mini kameras espion 4, cam spiegu wifi, kamera grāds, ultra mini cam, kamera rs485, mājas dekori
Zīmola Nosaukums QLCXFDX
Sensora Tehnoloģija CMOS
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts 1080P (Full-HD)
Iepakojums
Atmiņas Kartes Tips MicroSD / TF
Iebūvētās Atmiņas Izmērs Nav
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs A9

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti