Izpārdošana

€7.03

€10.82

Milkjoy Hologrammas KeychainLeather Maku Gudrs Sirds Seifs Meitenes Monēta Maku Maku Dāma Kartes Turētājs Mini Somiņa

Pievienot atsauksmi

Jauki Gudrs ādas sirds somiņā meitenēm

Izmērs:10.2x11cm

Krāsa :rozā,zils,zelta,sudraba

Materiāls : PU āda

Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Kvalitāti Uzlabot ērtāk,Vairāk siltuma,Vairāk stylis Visi produkti no mūsu pašu rūpnīcā, Visi produkti noliktavā

Komplektā ietilpst:OPP 1 x kosmētikas soma

VISAS KRĀSAS

Maksājuma 1.Dizainadienas.lv atbalsta Vīzu,Boleto,MasterCard,Maestro Debetkartes,Western Union,Webmoney,QIWI un Pārskaitījumu caur banku.

2.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.Kuģniecības 1.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 2-3 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

2.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

3.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

4.Preces tiek nosūtītas pa Dizainadienas.lv Standard Shipping , Dizainadienas.lv Premium Piegāde, ePacket,sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,tā var ilgt līdz 60 darba dienām. 5.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk,lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk kuģniecības veidos:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.Atsauksmi 1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: gudrs maks sievietēm, bentoy milkjoy, milkjoy, seifs, 3d hologrammas, lolita kitty soma, keychain ādas, soma sirds, kartes kredīta turētājs, gudrs monētas jostas, maki etsy
Forma Ovāls
Stils Gudrs,Jauks
Vienuma Tips Monētas Jostas, Maki
Funkcijas kartes turētāju,monēta maku
krāsa rozā,violeta, zila
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Sastāvs PU āda
Apdare izšuvumi, ādas
Veids monēta maku,maza kabata
Dzimums zēni, meitenes, sievietes, bērni
Galvenais Materiāls PU
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Objekta Garumu 13.8
Materiāls PU āda
Postenis Svars 30g
Modelis Tips Karikatūra
Objektu Platums 2
Postenis Augstums 12
Zīmola Nosaukums bentoy
Modeļa Numurs PL MONĒTAS
Aizvērt rāvējslēdzēju
raksts Sirds Formas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti