Izpārdošana

€36.96

€42.48

C96 Augstas Kvalitātes PVC Pet Suns, Kaķis Ceļojumu luksusa Pārvadātājs soma Āra Portatīvo Suns Chihuahua Teddy uzskaites Modelis ar Kabatām

Pievienot atsauksmi

C96 Augstas Kvalitātes PVC Pet Suns, Kaķis Ceļojumu luksusa Pārvadātājs soma Āra Portatīvo Suns Chihuahua Teddy uzskaites Modelis ar Kabatām

Specifikācija

Materiāls: PVC

Krāsa: Balta, Melna,

Izmērs: 43cm x 27cm x 20cm Piemērots Pet svars ietvaros 3KGS Kucēns Suņi Kaķi (Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ mannual measurance)

Parādīt Attēlu

Par mums:

Produkti: Visi mūsu produkti tiek izmantoti Videi draudzīgu un drošu materiālu, un mums ir stingras kvalitātes kontroles procedūras.Tātad, jūs varat atpūsties apliecināt, ka mūsu produktu kvalitāte.

· Atlaide: Lielās, lai lielās atlaides, tāpēc, ja jūs iegādāties lielu daudzumu, mēs varam jums piedāvāt ļoti konkurētspējīgu cenu.Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par atlaidi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

· Custom Marka/OEM: Mums ir rūpnīcas, tāpēc OEM/Custom darīt, ir laipni.Ja jums piedāvājam projektēšanas, mēs varam ražot priekšmetus jūs vēlaties.

·Ražošana dažādu veidu pet izstrādājumiem, piemēram, pet apģērbs, mājdzīvnieku pārvadātāji, mājdzīvnieku piederumi, mājdzīvnieku apmales un tā tālāk.

·Laipni aicināti apmeklēt mūsu rūpnīcā, un mums ir nepieciešama jūsu dārgakmeņi ieteikumus.

Pievērsiet uzmanību:

Maksājums:

Mēs pieņemam Darījuma,Western Union,Bankas Pārskaitījumu.

Piegāde: veicot pasūtījumu lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem shipmentsdue atšķirības muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Atsauksmes politika:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Lai Mani Mīļie Draugi: Varbūt jūs interesē citu produktu, un mums ir novērtēts, ka jūsu atbalstu, kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu tiešsaistes pakalpojumu jebkurā laikā.

Tagi: suns luksusa, pārvadātājs suns, luksusa pet, pet pārvadātājs soma luksusa, adrese chihuahua, pet maku, m712, pet pārvadātājs ceļojumu mugursoma, barbi krekls, pārvadātājs kaķis
Fitable Svars 3kgs
Veids Suņi
Izmērs 43x27x20cm
Vienuma Tips Soft-Sided Pārvadātāji
Iezīme Pārnēsājams, kvalitatīvs, Elpojošs
krāsa melns, balts
Iepakojums OPP
Zīmola Nosaukums Dogbaby
raksts Cietie
Sezona Visu sezonu
Materiāls PU āda
Gadījumā Suņu Šķirnes Mazs Suns
Stils Modes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti