Izpārdošana

€16.10

4" Lcd komplekts Ekrāna iphone 5s Kapacitīvais ekrāns AAA+++ digitizer 1136x640 iphone 5 displejs Pilns komplekts, montāža

Pievienot atsauksmi

Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE.Visi pasūtījumi tiks nosūta 24 Darba Stundu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas. ( Mēs informēsim jūs nekavējoties, ja jūsu iegādātās preces vai krāsas nav pieejami ).

2. Visas preces var tikt transportēti visu veidu kuģošanas ceļu ar Sekošanas Numuru, lai pārbaudītu sūtījumu status online.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmušas savus objektus, 60 dienu laikā no maksājuma.

3. Paku kuģi, lai maksājuma Mērķa Adresi, Tikai!!! ( Jo īpaši, lai Piliens nosūtītāji ), lūdzu, apstipriniet savu adresi pirms maksājuma, kad kuģis preču ārā, mēs nevaram mainīt adresi jums.

4. Paziņojums!!Papildu piegādes maksa ir jāmaksā, ja jūsu Mērķa Adrese ir par Attālo rajonu Sarakstā, lūdzu, lūdzu, saprast.Ja jūsu adrese pieder Attālo rajonu Sarakstā,lūdzu, jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kopā ar rīkojumu ( īpašs saraksts par papildu sūtīšanas maksa ( viensētā ), citādi tas tevi vairāk par 1-3 dienām jāgaida.

Muitas Nodokļa Un Muitas

1 .Sakarā ar Starptautiskās Tirdzniecības Politiku un Slim Normu, lūdzu, ņemiet mēs neesam atbildīgi par jebkādiem iespējamiem nodokļi/vietējie nodokļi vai citi muitas nodevas.

2. Mums NAV PIENĀKUMS, ja jums NAV darīt muitošanas laikā.

Garantijas Nosacījumi

1. Visi produkti, 12 Mēnešu Garantija, 100% Pavisam Jaunu un Stingri Pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Lūdzu, informējiet mūs, 3 DIENU LAIKĀ pēc tam, kad saņemts zemes gabala, ja jūs esat neapmierināts ar mūsu produkti ( Reālā situācija un citus pierādījumus, jādod),tad mēs piedāvājam Nomaiņa/Atmaksu, ja produkti nav tā, kā aprakstīts.

2. Ja vienums ir jūsu rīcībā, VAIRĀK NEKĀ 3 Dienas, tiek uzskatīts, IZMANTO/lietotu.Mēs TIKAI piedāvājam NOMAIŅA pakalpojumu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriezties postenī.

Nomaiņa/Exchange

Mēs pieņemam apmaiņas/aizstāt vienumu 3 dienu laikā, ja pircējs saņem preces.Pircējam ir jāmaksā atpakaļ nosūtīšanas izmaksas, visus nevēlamos produktus un vajadzētu atgriezties atpakaļ jaunu, neizmantota, un atinstalēt stāvokli 30 dienu laikā no pirkuma.Bez izņēmumiem.

Uzmanību:

1.Visi mūsu objekti ir īpašo zīmogu, par to ( atpakaļ stūrī ).Lūdzu, nav noslaukiet to.Mums ir profesionāli darbinieki, lai novērtētu, vai produkti ir mūsējais.Prece tika atrasts nav mūsējais netiks pārdots vai atmaksā, un mēs nevarēsim atļauties sūtīt to atpakaļ uz jums.

2.Centieties glabāt oriģinālajā iepakojumā, ja jums ir nepieciešams, lai aizstātu produktu.Izmantot kastes, lai atdod to, ja oriģinālais iepakojums nav bojāts.Kompensāciju vai Maiņas nebūs pieejama tiem, sasmalcināts produktiem, kas radās atgriešanās sūtījumu.

3.Mēs nevarēsim sniegt nomaiņu vai kompensāciju, ja prece mēs esam saņēmuši uzstādīts ( ieskaitot produktus, ielīmēts ar līmes ), lai pārliecinātos, ka nav izskats bojājumus un funkciju problēmas, pirms to instalēšanas.

Atsauksmes/Kuponi

1. Mēs ļoti novērtējam jūsu 5 Zvaigžņu, gan Pozitīvas Atsauksmes, Visu savu apstiprināt var mudināt mūs, lai pastāvīgi uzlabotu mūsu produktus un pakalpojumus.Visi ziņojumi tiks atbildēja, 24 stundu laikā ( laikā, darba dienā ).Ja jums nav apmierināt ar mūsu produktiem, lūdzu, neatstājiet neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, pirms sazināties ar mums, mēs vienmēr esam šeit, lai jums.

2. Vairāk LAI Iegūtu ATLAIDI.Atlaide tiks piešķirta savu Nākamo Jauno kārtību.

Jūs vienmēr varat sazināties ar mums ar liels, lai ar lielu atlaidi !

Tagi: lcd mi piezīme 10, oukitel c2 lcd, iphon 5s ekrāns, lampas lcd atjaunotas, zte axon 9 pro vāciņu, ecran complet iphone 5s, 4 collu lcd, htc evo 10 ekrāna, 1080p ekrāns, stylus iphone 2g
Iezīme Pilns komplekts, montāžas LCD iPhone
Zīmola Nosaukums bonwaystar
Modeļa Numurs par iPhone 5, 5S
Kvalitāte AAA+++ Labākās kvalitātes Touch screen par iPhone 5, 5s
Ekrāns > 3"
Materiāls IPS
Saderīgu Zīmols Apple iPhone
Dāvanas Lcd kit tools un Aizsardzības stiklu plēves
Postenis Stāvoklis Jauns
Modeļi Rezerves rezerves daļas iPhone 5, 5s
Saderīgu iPhone Modelis Iphone 5c
LCD Komplekts
Zemes gabals ir 1 gab. LCD ekrāns, 1 gab. kameras, 1 gab home pogu, kā arī sānu pogas
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Kuģniecības tips Bezmaksas Piegāde
Ekrāna Izšķirtspēja 1136x640

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti