Izpārdošana

€3.46

€4.94

I7s TWS Mini Bluetooth Bezvadu Austiņas Stereo Austiņu Austiņas Ar Uzlādes Lodziņā Mic Visiem Smart Tālrunis nav i9 i10 i13

Pievienot atsauksmi

i7s TWS Mini Bluetooth Bezvadu Austiņas Stereo Austiņu Austiņas Ar Uzlādes Lodziņā Mic Visiem Smart Tālrunis nav i9 i10 i13 starpība starp i12 un i7s I7s: Tastatūras poga I12: touch pogu,Mazāka izmēra Funkcijas: 1. klausoties dziesmu pareizi, atbalstu, dziesmas un sarunas, 2. atgādina tālruņa numurs, pēdējā zvana atpakaļ, viss saprātīga Ķīniešu un angļu balss norādes, boot, pāra, izslēdziet tālruni jauda būs zema balss norāžu; 3. Jauda būs parādīt uz jūsu Iphone, jūs varat redzēt, pilnvaras situācijā, jebkurā laikā, nav jāuztraucas par elektroenerģijas ,kas padarītu jūsu dzīvi bez jāuztraucas; 4. Vienu līdz divas savienojumiem, var tikt savienots ar diviem mobilajiem telefoniem, tajā pašā laikā 5. Bluetooth austiņas, kas pievienotas tālrunim pēc slēgšanas , un pēc tam atveriet Bluetooth austiņas savienojumu atpakaļ, lai tālrunis automātiski , ērtāk; 6. Viedā savienojamība: atbalsta visas Bluetooth mobilo tālruni, tabletes, notebook, dzied tā, QQ mūziku, filmas, utt., universālā visas mobilā tālruņa Specifikācija: 1.Vadītāja: 15 mm 2. Pretestība: 32 OMI 3. Bluetooth versija: Bluetooth v5.0 + EDR 4. Bluetooth izmantojiet josla: 2.4 GHz, 5. Jaudas līmenis: II KLASE 6. Izejas jauda: 30mW 7. Bluetooth attālums: 10 metri barjera 8. Frekvenču diapazons: 20-20000Hz 9. Darbības spriegums: 3.0 V-4,2 V 10. Mikrofona jutīgums: -42dB 11. Ar A2DP / AVRCP augstas kvalitātes stereo audio pārsūtīšana un tālvadība ar 12. protokolu. Spēcīgs troksnis de-noising shēmas (aktīvās trokšņu samazināšanas) 13. Runāt laiks ir aptuveni 4-5 stundas, 14. mūzikas laiks apmēram 4-5 stundas un 15. Gaidīšanas laiks ir aptuveni 100 stundas Pakete Ietver: 2 x mini Bluetooth Austiņas(kreisais un labais austiņas) 1 x Uzlādes box 1 x USB Uzlādes Kabelis 1 x Lietotāja Rokasgrāmata Sūtījumu & Maksājums:

1. Mēs nosūtītas zemesgabala 1-3 dienas pēc tam, kad esat veicis maksājumu.

Un sekojoši apmaksas veidi tiek akceptēti Dizainadienas.lv: kredītkarte, TT, Western Union un Qiwi maku.

2. Instrukcija:svars un lielums mēs atzīmējām iepakojumā informāciju, ir, nav faktiskais svars un izmēri ar kravu, ja jums ir nepieciešams, lai zināt reālo svaru un izmēru, jums ir nepieciešams tikai sazināties ar mums.

3. Piegādes laiks:

1) Transporta attīstītajās valstīs ir apmēram 7-45 dienu laikā.

2) Remote valstīm, kas ir par 2-8 nedēļu.

4. Ja pircējs vēlas izmantot vairāk, ātrāk nosūtīšanas metodi, piemēram, EMS, DHL utt, lūdzu, sazināties ar mums par to, ka pieaug piegāde.

5. Instrukcija:kuģniecības laiks ir atkarīgs no pircēja\'s muitošanas laikā vai nepārvaramas varas dēļ.Ja pircējs nesaņem preci ilgu laiku, mēs ceram, ka pircējs varat sazināties ar savu muitas vai vietējā pasta nodaļā, lai saņemtu preces drīz.

Par Muitu:

1. Lai nodrošinātu, jūs saņemat jūsu pasūtījumu bez vai zemāks ievedmuitas nodoklis, mēs deklarēt to kā "Dāvanu" ar zemāku vērtību, kas neatspoguļo kopējo cenu, ko maksā, vai tirgus vērtības produktu un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem.

2. Vai jūs varētu atstāt ziņu, lai pastāstītu mums, cik daudz mums būtu jāveic muitas deklarāciju.Mēs esam priecīgi sekot jūsu norādījumiem.

3. Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircējs\'s atbildība.

4. Piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī.

5. Papildu izmaksas vai kavjumiem laikā var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums nav izmantot papildu ievedmuitas izmaksas vai muitošanas kavēšanos, kā iemeslu, pieprasot kompensāciju vai atstājot negatīvas atsauksmes.

Pēcpārdošanas Pakalpojumu:

Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas notikt, mēs ceram, ka, lai atrisinātu problēmas, kas saistītas ar pircēju, izmantojot draudzīgu šādi:

1. Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo ietvaros 15days, saņemot preci, pircējam ir jāsniedz fotogrāfijas vai video un citus pierādījumus, lai pārdevējs identificētu.

2. Mākslīgo bojāts, pircēji uzņemas pilnu atbildību.

3. Produkta kvalitāti apstrādes programma:

1) pircējam atgriezt preci asv un atbildīgu atgriešanās kuģniecības izmaksas; pēc tam, kad mēs saņemtu preces ,mēs nosūtīsim jaunu produktu līdz pircējam un apmaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas.

2) Ja preces (kopējā cena, ieskaitot kuģošanu ir mazāks par 10USD) ir kvalitātes problēmas, mēs nosūtīt jaunu produktu pircējam nākamo pasūtījumu; ja pircējs don\ \ 't plānu, lai izveidotu jaunu, lai tuvākajā laikā, pircējs var samaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas, un pieprasīt, lai nosūtītu jaunu produktu.

Atsauksmes:

1. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi mums.Mēs atstās pozitīvas atsauksmes, lai jūs vēlāk.

3. Sazinieties ar mums pa e-pastu vai mūsu tirdzniecības vadītājs:Dean Wu, pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs galā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams.

Mēs strādājam 6 Dienas nedēļā no 9:00 - 18:30 no pirmdienas - sestdienai Pekinas Laika.

Novēlu jums ir liels iepirkšanās pieredzi šeit.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, sl tws earbuds, likumprojekts i9s, i9 i7s tws, earphon, ios earbuds, core i7 intel, pad i9s tws, uiisii austiņas bluetooth, zils bluetooth austiņas
Atbalsts APP No
Kodekiem Apt-X
Skaļuma Kontrole No
Frekvenču Diapazons 20 - 2200Hz
Vadītāja Diametrs 7mm
Stils Auss Āķis
Izturība 32ΩΩ
Bluetooth Versija 5.0
Kopējie Harmoniskie Kropļojumi 3%
Earcups Tips Noslēgtā
Funkcijas Ar Mikrofonu
Vadītāju Skaitu, 2
Paziņojums Bezvadu
Zīmola Nosaukums M&J MELODIJU & CEĻOJUMS
Bezvadu
Austiņu Spilventiņi Materiāls Citi
Savienotāji USB
Modeļa Numurs i7S TWS
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Uzlādes Metode Uzlādes gadījumā
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Magnēta Tips Citi
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Kontaktdakšas Tips NAV
Jutība 105±5dBdB
Vocalism Princips Hibrīda tehnoloģijas
Ar Mikrofonu
Bezvadu Tips Bluetooth
Ūdensizturīgs No
Līnijas Garums 0Nonem
Vadības Pogas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti