Izpārdošana

€9.80

€13.62

Koka Montessori Rotaļlietas Četru Krāsu Saskaņošanas Spēli Bērniem Izglītības Mācību Rotaļlietas Bērniem Juguetes Sensoriales C2064H

Pievienot atsauksmi

Mums ir piliens kuģniecības pakalpojumu un vairumtirdzniecības kuģniecības, ja jums ir nepieciešams šis pakalpojums, lūdzu, atstāt mums ziņu.

Produkta informācija

Zīmols:Meroco

Materiāls:Koka

Izmērs:Kā attēlu

Piezīme: Lūdzu, saprast, nedaudz krāsu atšķirība, jo dažādu monitoru; lūdzu, ļauj 2-3cm lieluma atšķirību dēļ rokasgrāmata mērījumi

Maksājuma

Mūsu app jūs varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un Dizainadienas.lv Kabatā.

Mūsu mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un Dizainadienas.lv Kabatas

Kuģniecības Un Piegāde

1.Lai procesa laikā : 48 stundām, Dizainadienas.lv deva tāmi piegādes laiks uz savu valsti, izvēloties piegādes metodi.

2.Mums ir arī express shipping, ja jūs vēlaties ātrāku piegādi, lūdzu, izvēlieties express, jūs vēlaties tad, kad jums vietu secībā.

3.Lūdzu atstājiet jūsu pilns vārds un uzvārds, pilna adrese, correctt pasta indekss un tālruņa numurs, ja pasūtījuma, ja iepakojums bija atpakaļ, jo nepareizi/pieprasījusi adresi, pircēja vajadzību maksāt par otrās piegādes maksa.

Muitas Nodevas, Nodokļi Un Nodevas;

1. Saņēmējam ir jāatbilst visiem likumiem un noteikumiem, galamērķa valsti.

2. Importa Nodokļi un Papildu muitošanas maksas ir jāsedz saņēmējam; mums nav nekādas kontroles pār šiem maksājumiem, un nevar prognozēt, kādas tās var būt.

Atgriezties & Kompensācijas

Sazinieties ar mums un dariet mums zināt, iemesls, kāpēc jūs vēlaties, lai atgrieztos (ja iepakojums tika saņemts vairāk nekā 15 dienas, mēs nepieņemam atpakaļ vai kompensāciju.)

Mēs jāapstiprina pieprasījums;, jūs sūtīt atpakaļ paketi, oriģinālā stāvoklī, kā jaunas e saņemtu atpakaļ paku un statusa pārbaude, produktu. (ja atgrieztos produktu sadalīti, mēs varam atteikties atmaksāt naudu) Atgriešanās kuģniecības maksa un izskatīšanu maksa netiek atmaksāta.

Lūdzu atstājiet jūsu Dizainadienas.lv ID un Tālruņa numuru, atgrieztā paka tāpēc, ka mēs varam rīkoties ar to efektīvi.

Atsauksmes

1. Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu bizness.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un Piecas Zvaigznes.Mēs esam ļoti pateicās par to.

2. Ja jums ir kādi sūdzēties par mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par Dizainadienas.lv un mēs centīsimies mūsu labāko pūles, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Sazinieties ar mums

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums caur"Kontakti tagad"saite vai "Tērzēšanas tagad"link, mēs atbildēsim cik ātri vien varēsim.

Tagi: nolokāmi spoguļi q7, gta v xbox digitālās, nolokāmi spoguļi gmc, bērnu zeķes zems, dienas tēvs pasūtījuma, auduma siksna melnā, bērnu sniega cepures, vasaras vw modulis, daymaster čības
Bērniem Dāvanu bērnu dāvana
Tēma Dzīvnieki & Dabu
Maņu Rotaļlietas Taustes Materiāliem
montessori Koka Rotaļlietas
Vecums 5-7 Gadi
Zīmola Nosaukums MEROCO
Piliens kuģniecība
Vairumtirdzniecība
Sertifikācija Ķīna sertificēts (3.C)
Izglītojošās Koka Rotaļlietas rotaļlietas bērniem
Brīdinājums Nav bezdelīga
Montessori Materiāls mācību rotaļlietas
Modeļa Numurs LCM28

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti