Izpārdošana

€12.13

Optiskās šķiedras kasetes tīrītājs lentes 500 reizes pieslēgvietas adapteris beigām, sejas tīrīšana šķiedru optikas tīrīšanas lodziņš bezmaksas piegāde ELINK

Pievienot atsauksmi

Optiskās šķiedras Savienotāju tīrītājs,optiskās šķiedras savienotāju cleaner 1.Apraksts:

Optiskās šķiedras savienotāju tīrīšanas līdzekļus, izmantot speciāli izstrādāti sausu drānu par rūpīgu un efektīvu tīrīšanu optiskās šķiedras gala sejas.

Tie novērš nepieciešamību pēc bīstamo tīrīšanas šķidrumi, kas var atstāt atlikumu.

Audums ir ļoti efektīva, lai pretotos tauku, putekļu un citu piesārņotāju.

Šie produkti piedāvā ievērojama darbaspēka ietaupījumu, salīdzinājumā ar tradicionālajām, liela apjoma lietojumiem un pieņemti ražotājiem un pārvadātājiem visā pasaulē.

Funkcijas: Piemērots tīrīšanas darbi, rūpnīcās un lauka programmām.Videi draudzīgs.Panākt augstas kvalitātes tīrīšana, neizmantojot spirtu vai citus šķīdinātājus.Tīrīšanas lente ir nomaināms, tādējādi samazinot ilgtermiņa izmaksām.Tas ir ideāls instruments, lai izmantotu, kad savienotājs seja ir pieejama, lai jūs tīrīšanai.Īpaši izstrādātas, lai attīrītu ST, SC, FC, SMA D-4, DIN, un Dimanta savienotājs sejas.

Tagi: auto audio kasešu lentes, adapteri, bluetooth, e-tintes, kasetes adapteri bezvadu bluetooth, microfiber tīrīšanas optika, optiskās šķiedras tīrītājs, optiskās šķiedras tīrīšana, e saiti, 2pac tapetes, tīrīšanas fiber optics, sm500
Modeļa Numurs FCCHB500
Savienotāja Tips Hibrīds
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
krāsa zila
Veids 500times
Pieteikums SC/FC/ST/LC/D4/DIN
Izmērs SM MM
Saderīgs Huawei
Iepakojums
Šķiedras Tips Vienā Režīmā
Objekta Garumu 1m

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti