Izpārdošana

€42.06

€84.12

L5L01N 168P-L5L01N-W0 5800-L5L01N-W000 Valdes TV Oriģinālo Barošanas Valdes L5L01N Profesionālās Piederumi

Pievienot atsauksmi

:L5L01N 168P-L5L01N-W0 5800-L5L01N-W000 Valdes TV Oriģinālo Barošanas Valdes L5L01N Profesionālās Piederumi

Cienījamie pircējs:

Ir jauka diena!!Laipni lūgti manā veikalā,Lūdzu, sazinieties ar mani, ja jūs apmierināt jebkuru jautājumu,es centīšos manu vislabāk atbilst jums.

Mēs specializējamies Power Board un citu elektronisko produktiem.Mums ir sava rūpnīca, un liels skaits padomju varas pārdot, lūdzu, sazinieties ar mani, kurš modelis jūs vēlaties, un es došu jums labāko cenu.Mums ir tūkstošiem elektroenerģijas dēļi modeļu sastāvs, bet mēs nevaram parādīt visu produktu šeit.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi tehniski jautājumi vai bažas par mūsu produktiem, un pasūtīšana.Paldies ļoti daudz.

Fotogrāfijas parādīt

maksājums :

Pirms iegādāties vienumus,Lūdzu, ņemiet vērā:

1. Lūdzu, pārliecinieties, vai valdes modeļi un mašīnu modeļus.

2 .Mēs 100% testētas pa vienai, pirms nosūtīšanas .Ja produkts ir bojāts transportēšanas laikā, lūdzu, informējiet mūs uzreiz pēc to saņēma.

3. Mūsu produkti ir labas izskatu un funkciju .Jūs varat ievietot jūsu pasūtījumu ar 100% pārliecību.Es apsolu visu savu produktu darbību,!!!

4. Neatkarīgi no veida TV, tik ilgi, kamēr T-con valdes modelis un izmērs ir pareizs ,Tas var būt saderīgi.

5. Neatveriet strīdu, jo produkts ir vecs.Mēs esam detalizētu aprakstu.Ja tu nespēj pieņemt to, lūdzu, nepieļaujiet, lai, un izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem.Paldies!

6. Daļa produkts ir jauns un oriģināls, ja uzskaite ir jaunu akciju, mēs nosūtīsim visiem jauniem produktiem, ja jaunu akciju izpārdoti, mēs nosūtīt vecos produktus.Viņi strādā tieši tāpat!Nav atšķirības!

7. Produktiem ir visaugstākā kvalitāte,tāpēc, ja neesat apmierināts ar preci, jūs esat iegādājies,lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas Komanda .Cik drīz vien iespējams.Mēs spēsim jums palīdzēt ar peļņu un kompensācijas, pamatojoties uz stāvokli objektu.

1.Mēs nosūtīsim no pasūtījuma 1-3 dienu laikā pēc tam, kad, kas apliecina maksājumu.

2.Jūs varat izvēlēties DHL ātra piegāde

Tagi: ciparu analogais audio converter digitālās, analot digitālā audio converter, ciparu analogais audio converter pielāgot, audi ciparu analogo pārveidotāju, ciparu analogais audio converter divkārt, ciparu analogais audio converter pirkt, 51 digital analog audio converter, augstas kvalitātes analogais digitālais audio converter, ciparu analogais audio converter, tālvadības, besiuni digital analog audio converter
Svars 0.5kg
Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils Displeja Iekārtas
Model3 5800-L5L01N-W000
Veids barošanas tv
Izmēri (Pxaxd)) 00
Iepakojums
type1 Profesionālās Piederumi
Type2 Profesionāla Testa Valde
Modeļa Numurs barošanas tv
Komplektā Komplektā 1
Model1 L5L01N
Model2 168P-L5L01N-W0
Tv valdes tv

Uzrakstīt recenziju