Izpārdošana

€14.73

€21.05

Vecā Wild West Dubultās Pistoles Revolvera Jostas Maciņš Rietumu Stila Ādas Ietērps Bullet Cilpa Outlaw Kovboju Gunfighter Pistole Turētājs Vīriešiem

Pievienot atsauksmi

Vecā Wild West Dubultās Pistoles Revolvera Jostas Maciņš Rietumu Stila Ādas Ietērps Bullet Cilpa Outlaw Kovboju Gunfighter Pistole Turētājs Vīriešiem

Izmērs:

-Der vairums stobru garumi 4 - 6 collu (10 - 15,2 cm). -Ar .22 cal munīciju cilpas.(Ja jums ir nepieciešams .45 cal munīciju cilpas,lūdzu, atzīmējiet to, vai nosūtīt mums ziņu) -Mūsu lielgabals jostas ir izmēra, pēc "hip" izmērs, nav vidukļa. -Der hip izmērs: 88 - 100 cm / 34.6 - 39.4 collu.Pasākums gurniem, kā parādīts attēlā var šeit:

Motīvs:

-PU ādas auduma. -"Makstis Josta", kas ietver: jostas un divas atbilstošās makstis. -"Melnā Josta Tikai" ietilpst: viena jostas. -Nav tostarp ierocis un lodes.

Foto Rādīt:

-Sūtījumu:

-Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. -Lūdzu norādīt pareizu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

-Iepirkšanās Ceļvedis:

-Atsauksmes:

1.Ja esat apmierināts ar savu pasūtījumu, lūdzu, atstājiet mums visas 5 zvaigznes, ieskaitot Postenis, kā Aprakstīts.Komunikācijas un piegādes Ātrumu. 2.ja jūs domājat, ka mēs varam darīt labāk,lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas pirmais.Mēs jums apmierinošas atbildes.

-Kompensāciju un Atgriezt.

1.Ja ir kādas problēmas ar pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas pirmais.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu. 2.Visiem objektiem ir jābūt atgriezās sākotnējā stāvoklī,citādi mēs atteikties atmaksāt. 3.Pircējs ir atbildīgs par visas maksas, notika atgriešanās procesu.

Tagi: smith and wesson m, kovboju maksts, w revolvera rokturi, kārtridžu turētājs, CSGO, cinkošana josta ar ķēdi, lente pistoles metāla, jostas ādas vīriešiem, maksts, kovboju pistole
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Melns,Brūns,Sarkans,Zaļš
Vienuma Tips Vērtnes
Rakstzīmes Gunfighter
Lietotājs Vīriešu,sieviešu,Pieaugušo
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Fit Larp,Cosplay,Action role play
Materiāls Sintētiskās Ādas
Dzimums Unisex
Stils Steampunk,Old west
Iezīme Divas makstis,Piliens augšstilba

Uzrakstīt recenziju