Izpārdošana

€7.01

€8.54

Trīsstūra Gultas piederumi Ķīlis Spilvens Atmiņas Sūklis Spilvenu Kakla Atpakaļ Iestāde Atbalsta Spilvenu Pad Mājas Slimnīcas Spilvenu Sāpju mazināšanai, JAUNU

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Nulles Plaisa Montāža: Dod ķermenim labāku atbalstu un dekompresijas efektu.

2、Rāvējslēdzēju Konstrukcija: segums ir veidota ar rāvējslēdzēju, viegli nojaukt, un uzturēt tīru uz ilgu laiku.

3、Plašu Izmantošanu iekšējā piedurkne ir sviedru absorbējošu, elpojošs, antibakteriāla un anti-ērce.Atbrīvot savu sēž un darba spiedienu un nodrošina labu atbalstu jūsu ķermeņa, lai, lasot, spēlējot datorspēles, skatīties TV, atspiedies pret vai guļus gultā.

4、Produkta Specifikācijas: Materiāls: sūklis un poliestera; adīt vāciņu krāsa: baltā un zilā krāsā; izmērs: par 50x20x20cm/19.69*7.87 gadā.

5、Izmantot Medicīniskās Rehabilitācijas: Var spēlēt ļoti labu lomu medicīnisko rehabilitāciju.

Parametri:

Produkta nosaukums: Muguras Spilvens

Produkta izmērs: aptuveni 50*20*20cm/19.69*7.87 gadā

Produkta svars: aptuveni 235g

Produkta materiāls: augsta blīvuma sūkli un kokvilnas spilvens vāciņu

Saraksts:

1 * Atbalsta Spilvens

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: osmaņu pouf, balts ķīlis spilvens, spilvens refluksa, spilvens, Spilvendrāna, mūsdienu spilvens, jostasvietas spilvens, spilvens zem aizmugurējo, gara ķīļveida gaisa spilvena, spilvena trīsstūrveida
Iezīme Terapija
Modeļa Numurs Spilvens Atmiņas Sūklis Spilvens
Unpick un Mazgāt Noņemams un Mazgājams
Uzpildes Poliestera / Kokvilnas
Pakāpe A Kategorijas
Izmantošana Gultas piederumi
Modelis Tips Cietie
Veids Cusion
raksts Citi
Stils Citi
Vecuma Grupa Pieaugušie
Iestatīt Tipu No
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Forma Ķīlis
izmantojiet 1 Ceļojumi
Technics Neausta
Daļa Iestāde

Uzrakstīt recenziju