Izpārdošana

€2.54

€6.05

Pentium Zirgu Drukāt Sienas Hipiju Gobelēns Poliestera Audums, Mājas Dekoru, Sienas Segas, Paklāji Karājas Liela Dīvāna Segu 4.5

Pievienot atsauksmi

Produkta iespējas: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Izgatavots no izturīga neilona un poliestera materiāla, Šis produkts ir trīs izmēru, lūdzu, izvēlieties to, kas jums ir nepieciešams daudzfunkcionāls, stilīgs dekoru jebkurā telpā vai tabulu Var izmantot kā Sienas Karājas Gobelēns,Pludmales Dvieli, Jogas Paklājiņš, Sedziņa, Galdauts,Mājas Dekoru Lieliskas Dāvanas jūsu draugs, jūsu ģimenes Materiāls: Poliesteris,Kokvilna Iezīme: Noņemams,Mazgājams Formas/Modelis: Iekārta,Drukas Svars: 0.2-0.35 kg Iepakojuma Saturs: 1 x Gobelēns Par lielumu W150cm*H130cm W59 collas * H51 collu W150cm*H150cm W59 collas * H59 collu W200cm*H150cm W79 collas * H59 collu Uzmanību: Lūdzu, ļauj 2-3% atšķirību dēļ manuāla mērīšana (1 inch = 2.54 cm) Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitoru 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Piegādes Laiks: galiem, var sanākt daži sajaukt, kad jūs izvēlēties piegādes metodi, lūdzu, ievērojiet zemāk:

Visiem draugiem:

1).Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ir Dizainadienas.lv pašu nosūtīšanas veidu, tas ir, nav sekošanas informāciju.

2).Pasūtīt

3).Kad jūs saņemsiet savu sūtījumu, lūdzu, apstipriniet saņemšanu un dod mums 5 zvaigžņu atsauksmes.

4).Ja jums nav iegūt jūsu sūtījumu tuvu promis laiku, lūdzu, jautājiet mums, lai paplašinātu piegādes laiku.No 60 dienu laikā, mēs varam promis atmaksāsim jūsu naudu.mēs ceram, ka uzticēties viens otram.

Krievu draugiem:

1).Lūdzu, piedāvājuma saņēmēja pilnu īsto vārdu, ja jums vietu secībā.jo jūs nevarat saņemt savu sūtījumu, jo muitas.ja tā, mēs neesam atbildīgi par jums.

2).Mēs kuģis savu sūtījumu, izmantojot mūsu piegādes metodi, tas ir ātrāks par Parasto pastu Ķīnas Mazo Pakešu Plus. 1. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 2. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: dekoratīvās sienas attēlu, zirgu paklājs, gobelēns gobelēns, paklājs, hippi paklāju paklāju, beļģija gobelēns, vīrieši tapastry, lotosa zieds gobelēns, paklājs pie sienas, tapiz de mizots
Stils Sarža
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Technics Austs
Modelis Tips Dzīvnieku
Paklāju Pārdošanas gabals
Dizains AUBUSSON
Modeļa Numurs HL111
Tīrīšanas Veids Mašīna Mazgājami
Rāmis No
raksts IESPIESTS
Materiāls 100% Poliesters

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti