Izpārdošana

€28.57

€56.03

Āra Profesionālu Velo Kurpes MTB Elpojošs Bez Bloķēšanas Sacīkšu Ceļu Velosipēds Kurpes Vīriešu sporta Apavi ar neslīdošu Velo Velo Kurpes

Pievienot atsauksmi

Laipni Atgādinājums

1.Dažādās valstīs vai ražotājiem ir atšķirīgas izmēru standartu, lūdzu, izvēlēties izmēru, vienkārši saskaņā ar savu kāju garums.

2. Iet caur jūsu vietējo muitas ātrāk, mēs nosūtīt kurpes " Bez Box ".Ja jūs nopirkt kasti, lūdzu, jāmaksā atsevišķi, vai sazināties ar mums.

3. Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu pasūtījuma informācija ir pareiza, tostarp adresāta vārdu un uzvārdu, piegādes adresi, telefona numuru un pasta indeksu.

4. Kādas problēmas laikā, iepirkšanās procesu, piegāde laikā vai pēc tam, kad jūs saņemat preci, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Izmēri

1.Mūsu Displeja Izmērs, nav standarta MŪS Izmēra, lūdzu, skatiet savu Kāju Garums izvēlēties atbilstošo Displeja Izmēru.

2. Piemēram: Pēdas Garums 27.5 cm izvēlēties atbilstošo Displeja Izmērs 10 .

3. Lūdzu atļaut 0.5-1cm kļūda, jo Manuāla Mērīšana.

Tagi: mtb velo kurpes platformas, shimano kurpes vīrietis, žiro velo kurpes, kurpes f mtb, kurpes pu mtb, vīriešu kurpes, velo kurpes, shimano sidi apavi, cicling kurpes ceļu, cilvēks, apavu
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Virsas Materiāls Ādas
Dzimums VĪRIEŠI
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Zolīte Materiāls EVA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zole Materiāls Gumijas
Zīmola Nosaukums BUFEIPAI
Slēgšanas Tips Hook & Loop
Iezīme Masāža
Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Modeļa Numurs R768-9

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti