Izpārdošana

€5.77

€8.24

Hot Sexy Sievietes Lenceria Zeķturi Rāvējslēdzēju Tērpi Apakšveļa Seksīga Erotiskā Veļa Karstā PU Sleepwear Lateksa Slim Fit Īsa Kleita

Pievienot atsauksmi

RM11580743658773889

1. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstājiet mums aktīvo atsauksmes, paldies! 3. Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes!Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tērps normāls Izmērs S/M standarta tekstu: Krūtis:80-92cm/31.5-36.22" Garums:87cm/34.25" Hip:86-98cm/33.86-38.58" Viduklis:72-84cm/28.35-33.07"

1.Prece tiks norīkoti ar izsekošanas skaits 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas vai IZDZĒSTI.Un mēs pēc jūsu Dizainadienas.lv adresi TIKAI.Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese, no Dizainadienas.lv, kas jums dota, ir pareizs.(Tajā pašā laikā mēs arī atbalsta EMS,DHL un FedEx Express.Ja jūs vēlaties, lai liels daudzums preču un baudīt labāko eksprespasta pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājuma.) 2. Paredzamais piegādes laiks(izņemot brīvdienas un svētku dienas): (1) Par 8 līdz 20 darba dienām: Austrālija, Kanāda, Japāna, Malaizija, Dienvidkoreja, Singapūra, LIELBRITĀNIJA, ASV; (2) Par 9. līdz 30 darba dienām: Francija, Spānija, Grieķija, Norvēģija, Zviedrija, Beļģija, Īrija, Vācija; (3) Par 10 līdz 45 darba dienām visām citām valstīm; (4) Piegādes laiks ir aptuvens un var nebūt 100% garantēta ; 3. Esam samaksājuši pastmarkas, pirms nosūtīšanas.Bez tam, pārdevējs nav atbildīgs par jebkādu iespējamo ievedmuitas nodokļi un citi muitas nodokļus savā valstī. 4. Lūdzu, sazinieties ar mums paskaidrojumus, ja jūs nepiekrītat ar kādu no šiem noteikumiem vai nosacījumiem, ar šo norādīts šajā lapā pirms jebkuru pirkumu.Pērkot Dizainadienas.lv ir abpusēji saistošs līgums.Paldies.

Tagi: hot sexy pijama, lateksa seksa uzvalks, lateksa seksa, kleita, lateksa, melna pu apakšveļa, tatto, tedy sieviešu apakšveļas, citēt lateksa, fr lelle, babydol
Apdare Rāvējslēdzēji
Modeļa Numurs SA018
Neķītrs Attēlu No
Modelis Tips Cietie
Kleita laiks Īpašo laiku kopā ar viņu
Materiāls Akrila
Iezīme Sexy puse klubu kleita
Vienuma Tips Bērnu Lelles
Gadījumā vietas Cietā Augstas Elastīga kleita
Zīmola Nosaukums LSTRY
Izmantošana Lieliska dāvana dāmām vai draugiem
Dzimums SIEVIETES
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Speciālā Izmantošana Eksotiskie Apģērbi
Seksuāli Divdomīgs No
krāsa Zils\Sky Blue\Black\Red\Rose Red\Zaļa
Auduma Veids Satīns
Iepakojums 1*Kleita

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti