Izpārdošana

€6.24

SHELKEE Nomaiņa Ausu spilventiņi Spilvenu Tases Auss Segtu Iekļautās Sony mdr-10rbt mdr-10rnc mdr-10r Remonta daļas

Pievienot atsauksmi

Sākotnējā earcase, ideāla mašīna

Dienvidkorejas importēto materiālu, ērti, izturīgs, elpojošs

[Montāžas Metode]

Īss ievads demontāža un montāža: ir atšķirība starp pusē oriģinālās austiņas piedurknēm, pa šo spraugu, lauzt ārā nedaudz, lūdzu, varat būt drošs, ka tas netiks sabojāt austiņas.Pēc izjaukšanas, pacelšanās iekšējās aizdare austiņu vada.Šī aizdare ir noderīga.Ielieciet aizdare ar nesen iegādāto auss, piedurknēm saskaņā ar sākotnējo stāvokli, likt aizdare jaunajā auss, piedurknēm, noteikt labu aizdare stāvoklī, un noteikt labu aizdare austiņas jaka no gredzena iesprūdis uz austiņas ar nelielu spiedienu.

Austiņu vāciņu, kas pazīstams arī kā savējos, savējos.Šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes nedēļu vilnis lieti olbaltumvielu atmiņas kokvilnas.Tā ir maiga un mīksta, labu elasticitāti un contractility, un ir mikro-noslēguma efekts.Tas ir labs kompanjons austiņas!

To plaši izmanto gaisa, mobilie telefoni, mikrofoni, kas ieraksta zāles, Interneta kafejnīcas, Mp3, Mp4, retranslatori, mācību mašīnas, un citi austiņu aksesuāri.

Ir trīs funkcijas austiņas uzmava: viens ir anti-skid; citi ir lai novērstu skaņas noplūdi un uzlabotu efektu bass; trešā ir lai novērstu rezonanse starp austiņu korpusa un Earbone, kad skaļums ir pārāk augsts.

Tagi: Bluetooth V9, galvas austiņu remonts, wh 1000xm2, sony mdr 10r pārskats, mdr 10rnc, remonta komplekts austiņas, mdr, vads sony mdr 10rc, headphone smart skatīties, auss spilventiņu
Modeļa Numurs Sony MDR-10RBT MDR-10RNC MDR-10R
Zīmola Nosaukums SHELKEE
Izmērs 90mm
Materiāls Ādas imitācijas
Iepakojums No
Vienuma Tips Ausu Spilventiņi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti