Izpārdošana

€5.52

€8.35

3X3 LED Ziemassvētku USB Aizkari String Lukturi Ar Āķi Vainags Pasaku Gaismas Dārzs Apdare, Iekštelpu Apgaismojums, Lai Mājās Guļamistaba

Pievienot atsauksmi

ĀTRĀ PIEGĀDE

labdien, mans dārgais draugs, mums ir Krievija noliktavā , Spānija noliktavā un Ķīnas noliktavā. 1.Kuģi, no Ķīnas noliktavā , paiet 10-45 dienas, lai nonāktu pie jums.(Tas atkarīgs no tā, kurā valstī jūs chocie) 2.Kuģi, no Krievijas noliktavā , tas aizņems 3-7 dienas, lai nonāktu pie jums.(Tikai var sūtīt uz Krievija) 3.Kuģis no Spānijas noliktavā , tas aizņems 3-7 dienas ierasties uz Spāniju vai Portugāli;tas prasīs 5-10 dienas ierasties uz citām Eiropas valstīm(Piemēram, Germeny,Francija u.c) PIEZĪME:, jo 11.11 LIELS PĀRDOŠANA un Vīrusu , tas varbūt dažreiz būs kaut kāda aizkavēšanās, par 1-2 dienām no Krievijas noliktavā un Spānija noliktavā piegāde.

Piezīme

8 Modelis Aizkari String -- USB Savienojumu + Tālvadības pults

Funkcijas

★ Augstu spilgtumu, ar zemu enerģijas patēriņu. ★ Vara stieple, vara stīgu gaismas. ★ Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga ikdienas lietošanā. ★ Pastāvīgu darbu, izmantojot USB kabeli. ★ Enerģijas taupīšanas un videi draudzīgi. ★ Ilgs mūžs: vairāk nekā 50000 stundas. ★ Pieteikumu, lai izdaiļot jūsu Mājās, Aizkari, Logu, Ziemassvētku Puse, utt. ★ Šo Stīgu gaismas ir 2 stili, Ar Āķi un Bez Āķa.

Specifikācija

☀ Firmas Nosaukums: SAMNET ☀ LED Daudzums: 100LED / 200LED / 300LED ☀ Kopējais Garums: 3M X 1M / 3M X 2M / 3M X 3M ☀ Daļa Daudzums: 10 Daļām ☀ Materiāls: Sudraba, Vara Stieples ☀ Ūdensizturīgs: IP44 ☀ LED Krāsa: Balta / Silta / Multicolor ☀ Spriegums: 5V

Divu Stilu Stīgu Gaismas

1.Ir divu veidu gaismas ķēdes, viens bez āķi, piemēroti kam mājās; ar savu āķi (vairāk ieteicams), viegli uzstādīt, izmantojot. 2.USB kabeļa garums ir aptuveni 2,5 metri. 3.Stils ar āķi ir 10 gab āķi.

Trīs Izmēri

1.(Platums) 3m x (Augstums) 1m Ieteikt:Piemērota dekorēšanai, logi, logu malas, kas, saskaņā karnīzes un citās vietās ar relatīvi īsu dekoratīvās heights 2.(Platums) 3m x (Augstums) 2m Ieteikt:Piemērotas dekorēšanai no grīdas līdz griestiem logi, istabas galdi, mazo dārzu, aizkari, koki, dzimšanas dienas ballītes, kāzu dekorācijas, utt. 2.(Platums) 3m x (Augstums) 3m Ļoti Ieteicams:Tas ir piemērots dekorēšanai aizkari, gultas, viesistabas, jumti, dārzos un brīvdabas kempings.To var izmantot ainas, piemēram, skatuves, kāzu, viesību, laulības priekšlikumu, dzimšanas dienas svinības, utt.Tā ir spēcīga praktiskums un vislabākais efekts!

Priekšrocības

Tālvadības pults: Say goodbye tradicionālā režīmā.Jums nav nepieciešams, lai palaistu nospiediet pogu, katru reizi, kad jūs vēlaties, lai mainītu režīmu.Jūs varat izmantot tālvadības pulti, lai regulētu 8 gaismas režīmi, pielāgot spilgtumu gaismas stīgu, vai noteiktā laika funkcija.Āķis Dizains: Katrs virknes ir 10 āķiem, kas ir vairāk ērts uzstādīšanai.USB Uzlāde: Tas var būt aprīkoti ar datoriem, stūres bankām, automašīnas, utt.

Droši Pieskarties

5V Sprieguma , Izmantojiet drošu temperatūra: -30℃ ~ 40℃ ,Droši pieskarties , Ne karstu , Nekaitīgs bērniem.

Silts, Romantisks Gaismas

Siltās krāsas ir daudz mājīgu un var sniegt siltu un romantisku atmosfēru.Tie ir galvenokārt izmanto telpu dekorēšana, dzīves telpu dekorēšana, un laulības priekšlikumi. (Visas bildes ir no reālas fotogrāfijas, ko klientiem)

Balts, Cēls Gaismas

Baltā simbolizē tīrību un cildenumu, piemērots dzimšanas dienas svinības dekorēšana, kāzu, Ziemassvētku rotājumi, utt.(Visas bildes ir no reālas fotogrāfijas, ko klientiem)

Daudzkrāsains&Varavīksnes Vitalitāti Gaismas

Krāsu un varavīksnes krāsas simbolizē vitalitāti, piemērots bērnu apdare, rock stilā, psychedelic meža stilu un citas īpašas dekorācijas.(Visas bildes ir no reālas fotogrāfijas, ko klientiem)

Iekštelpu Dec&Āra Dec

Šis gaismas stīgu var ne tikai rotā iekšpusi, bet arī rotā ārpuses; nāc iegādāties, izmantot savu iztēli un rotā savu stilu!

Tagi: mājas, blind vadu, uzdevumu apgaismojums, lampas led, nomirst aizkari, led, stick usb, alvas griestu lampas, istabas augu plaukta, led garland
Godu guļamistaba
Modeļa Numurs DC02
Izmantošana Brīvdiena
Mūzika NAV
Ir Regulējamas, No
Zīmola Nosaukums GOTOBE
Ir Spuldzes Iekļauts No
krāsa Silti Balta
Korpusa Materiāls Plastmasas
Funkcijas Aizkaru Sloksnes Apgaismojums, Ziemassvētku Apgaismojums
Gaismas Avots LED Spuldzes
Pievienojiet Asti No
Spriegums 3V
Brīvdienu Nosaukums Ziemassvētku
Garums 300cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Avots DC
Tālvadības Pults
Sertifikācija ce
Apgaismojuma Attālums 1-5m

Uzrakstīt recenziju