Izpārdošana

€10.20

€20.40

Vīriešu Sporta Skatīties Ūdensizturīgs reloj hombre Ciparu Led Pulkstenis, Vīriešu Gaismas Pārtraukt Skatīties 1220 Sporta Digitālo Pulksteņu Vīriešiem

Pievienot atsauksmi

Vīriešu Sporta Skatīties Ūdensizturīgs reloj hombre Ciparu Led Pulkstenis, Vīriešu Gaismas Pārtraukt Skatīties 1220 Sporta Digitālo Pulksteņu Vīriešiem

Stils Tēma:

2020 " Jaunā ciparu pulkstenis ūdensizturīgs,sporta pulksteņi digitālās augstas kvalitātes, spiediena izturība,dizains, āra sporta darīt pusaudžu,jauniešu cilvēks.

Funkcijas

1.Led displejs, digitālie pulksteņi 2.Gaismas skatīties ciparu 3.50 M ūdensizturīgs pulksteņi balts 3.Modinātājs 4.Pārtraukt skatīties vīrieši

Kuģniecības un Iepakojums:

Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un arī pildīta pirms sūtīšanas.Preces tiks nosūtītas robežās 2-5 darba dienu laikā pēc tam, kad pircēji maksā par pasūtījumu.Tas parasti aizņem apmēram 30 līdz 60 darba dienas piegādā paketi līdz galamērķim(par attālos apgabalos,tas var aizņemt nedaudz ilgāk).Tajā pašā laikā,jūs varat izvēlēties, vai EMS DHL Express saīsināt kuģošanas laikā, ja jums ir nepieciešams, lai nekavējoties(Lūdzu, apstipriniet savu adresāta vārds un nosūtīšanas informācija, pirms laist secībā).

Īpašo Paziņojumu:

Brazīlija: CPF vai CNPJ id nepieciešama.Tas parasti aizņem apmēram 60 līdz 90 darba dienas, nodrošinot, lai jūsu vietā.

Krievijas Federācijā: PILNĪBĀ RECIOIENT NOSAUKUMS ir vajadzīgs.Tas parasti aizņem apmēram 90 līdz 120 darba dienas piegādā lai jūsu vietā.

Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms aiziešanas Negatīva un Neitrāla Atsauksmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt problēmu.

Nodoklis:

Mēs cenšamies nodrošināt mūsu produktus par optimālu cenu.Pircējs ir atbildīgs par nodokļu maksāšanas iesaistīti,piemēram, Ievedmuitas Nodoklis,PVN, utt.Ja galamērķis ir Brazīlija, lūdzu, sniedziet savu CPF vai CNPJ, ja jums vietu secībā, lai līdz minimumam samazinātu loģistikas problēmas.

Atgriešanās:

1.Ja prece nav labā stāvoklī, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana postenis.Mēs nosūtīsim vēl pavisam jaunu objektu nomaiņa tiklīdz saņem atpakaļ paketi.

2.Lūdzu, nogādājiet bojāto preci ar Reģistrētu Aviopastu 5 (piecas) kalendārās dienas pēc tam, kad jūs saņemat pasūtījumu.

3.Lūdzu veikt atgriešanās paketi kā mazs, cik iespējams, un pārliecinieties, aizmugurējo kravas zemākas nekā 5,00 USD.

Atsauksmes:

Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte

Ja vēlaties saņemt kārtībā, un ir labā stāvoklī,mēs būtu pateicīgi, ja jūs mūs atstāt 5-zvaigžņu Pozitīvas Atsauksmes par darījumu.

Lūdzu, novērtējiet šo darījumu:

Lūdzu, sniedziet 5 zvaigžņu atzinību!

Citādi, mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums pirms došanās 1-zvaigžņu un 3-zvaigžņu Atsauksmes, mums būs prieks, lai nodrošinātu apmierinošu risinājumu.

Pēcpārdošanas Pakalpojumu:

Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas notikt, mēs ceram, ka, lai atrisinātu problēmas, kas saistītas ar pircēju, izmantojot draudzīgu šādos veidos, Ja tas ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo ietvaros 15days, saņemot preci, pircējam ir jāsniedz fotogrāfijas vai video un citu pierādījumu pārdevējam par noteiktu(mākslīgo bojāts, pircēji uzņemas pilnu atbildību)

Cienījamais Klients:

Mēs strādājam 9 AM līdz 6 PM,Ja jums ir kāds jautājums vai ieteikt,lūdzu, nevilcinieties sazināties vai sūtīt īsziņu, lai ar mums.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani vai atstāt piezīmi par kārtību nodaļā.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas!

♥Ceru, ka jums ir jauka diena!♥

Tagi: benyar chronograph watch, ary pulksteņi, senor skatīties, melns unisex watch, jaunums skatīties, casio skatīties uz sievietēm, vīrieši smael skatīties, vīriešiem skatīties, kwa pulksteņi, SMAEL
Gadījumā, Ja Forma Ovāls
Skatīties Iezīme 3 "Eiropa 2020" tautas skatīties ciparu
Band Materiālu Veids Gumijas
Iezīme Nedēļas Displejs
Skatīties Tips Vīriešu Sporta Pulksteņi
Skatīties Iezīme 4 Atpakaļ gaismas skatīties signalizācijas sporta
Vienuma Tips Digitālo Rokas Pulksteņi
Skavu Veids Sprādzes
Dial Logu Materiāla Veids Akrila
Skatīties Vārdiem 2 relogio ciparu pulkstenis
Joslas Garums 23 cm
Zīmola Nosaukums SMAEL
Skatīties Funkcija Vīriešu pulksteņi gaismas
Joslas Platums 22mm
Skatīties Iezīme 2 Peldēšana skatīties darbojas pulksteņi
Skatīties Ūdensizturīgs 50M ūdensizturīgs rokas pulksteņi digitālās
Kastes & Gadījumos Materiāls Nē pakete
Modeļa Numurs 1220
Ūdens Izturība Dziļums 5Bar
Kustība Digitālā
Skatīties veids 2 Sporta skatīties mens šoks pretoties
Gadījumā Biezums 17 mm
Skatīties Stils Digitālais Pulkstenis Vīriešu Pulkstenis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dial Diametrs 44mm
Stils Sporta
Skatīties Vārdi dropshipping pulksteņi
Gadījumā, Ja Materiāls Gumijas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti