Izpārdošana

€2.73

€4.79

100GAB Pārredzamu Konuss Somas Skaidrs, Čellam Somas Konfektes Ārstēt Maisiņu ar Zelta Vērpjot Saites (13 x 25cm)

Pievienot atsauksmi

Apraksts

Mūsu skaidrs, ārstēt somas var saglabāt konfektes, šokolāde, maize, želejas, konfekte, vai daļu no jūsu mazo DIY dāvanas, utt.ar pietiekami izmēra.Noved jūsu ģimenes un bērni, ideāls uzkodas vai personām, ar palīdzību no mūsu somas!To plaši izmanto par svētku, kāzu un svētku dāvanu iesaiņojuma, vai kā jūsu ģimenes ikdienas uzglabāšanas soma, ērts un izturīgs.

Funkcijas

- Krāsa: Caurspīdīgs.

- Materiāls: Plastmasa.

- Izmēri: 13 x 25cm.

- Konuss ārstēt maisi ir izgatavoti no premium materiāla, kas ir droši lietot.lai uzglabātu jūsu maizes vai "dari pats" dāvanas.

Čiekuru maiss ir tikpat skaidrs kā stikls, kas parāda pie jūsu gardumus iekšā.

- Konuss labu somas var piemērot, lai saglabātu uzkodas, cepumi, konfektes, šokolādes, popkorns, konfektes, rieksti, vai jebkura mājās cepumi, utt.

- Saglabātu tīrības un svaiguma pārtikas.

- Ideāls ārstēt somas, lai wrap puses dod priekšroku, lai dzimšanas dienas svinības, kāzas, brīvdienu pusēm vai ceremonijas.Šo gudrs konuss somas būs dižoties gardumus iekšā arī.

Iepakojuma saraksts

1 x komplekts 100gab pārredzamu konuss somas

Tagi: futbola konuss, liels vērpjot saites, kleita quinceanera, sen skaidrs, somas, plastmasas maisā, metāla twist, uzņēmums plastmasas maisiņā, rose gold somas, maki, konusi kāzu puse, priekšgala čellam
Skaits, Gab 100gab
Modeļa Numurs Trīsstūra Plastmasas Maisiņi,
Materiāls Plastmasas
Godu Izlaidums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti