Izpārdošana

€2.91

€5.61

6Pcs Tukšs Augstspiediena Sūkņa Aerosola Pudelītes Konteineri Losjons Serums, Krēms 10ml

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

★ IETILPST: 6 gab 10 ml augstas kvalitātes plastmasas augstspiediena sūkņa smidzināmās pudeles uzpilde aplauzums kosmētika.

★ VAIRĀKU LIETOŠANA: Ideāli piemērots uzpilde losjonus, emulsijas, smaržas, serumi, krēmi, moisturizers, vai DIY ādas kopšanas kosmētikas produktus.

★ LABI IZSTRĀDĀTA: šķidruma bezgaisa pudele ir pilnīgi izolēta no gaisa, tāpēc tas novērš oksidāciju kosmētikas un baktēriju augšanu un var samazināt atkritumu.

★ MATERIĀLS: Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, bez smaržas, izturīga, viegla, izmanto gaisa sūkņu tehnoloģija, nevis sūknis ar salmiem.

★ Hermētiskam: Ceļojumu izmērs augstspiediena sūknis tvertnes ar drošības vāku un leakproof dizainu, lai pārliecinātos, drošu un ērtu nēsāšanu.

Padomi: nedrīkst mazgāt tās ar ūdeni virs 45°C, lai izvairītos no apdegumiem vai deformācijas.Un nav pieejas uguns un izvairītos no saules iedarbības.

Specifikācija:

Materiāls: Plastmasa

Izmērs: Apm. 1.8 x 9.3 cm/0.71 x 3.66 collas

Tilpums: 10 ml

Daudzums: 6Pcs/Komplekts

Krāsa: Skaidrs, Rozā

Komplektā Ietilpst:

6 Gabali, Augstspiediena Sūknis Aerosola Pudelītes

Tagi: 15ml augstspiediena sūkņa pudele, liela bezgaisa smidzināšanas pudele, 10ml augstspiediena sūknis, bezgaisa pudeli aerosoli, augsta vidukļa bikšu sievietēm, bezgaisa smidzināšanas pudeli 15, kosmētikas sūknis, pudele losjons sūknis, augstspiediena sūknis, lg mazgātājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti