Izpārdošana

€8.59

Nabas Vēdera Poga Gredzenu Joslā Titāna Anodēta Gredzenu Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas 14G Melnā Zelta Steel Blue Auskars Vienkāršā Vairumtirdzniecība

Pievienot atsauksmi

Produkta Informāciju:

Stils:Fashion Vēdera Bārs

Materiāls:316l Nerūsējošā Tērauda

Krāsa : Sudraba, Melnā, Zelta, Zila

Izmērs:1.6x10x5/8mm

14gauge

Nerūsējošā tērauda rotaslietas raksturīgas: anti-acid, anti-sārmu, neizbalē, neizraisīs alerģiju, ne traucēt,grūti un shinny.

Visi mūsu produkti ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda materiālu, mēs piedāvājam jaunāko moderns dizains, un tā var sniegt lielu rūpnīcas cenu, Mēs atzinīgi vērtējam klientu šeit mājās un ārvalstīs pasūtīt no asv.

Kad jūs lai, lūdzu, pastāstiet mums precīzu izmēru jums ir nepieciešams, lai mēs varētu nosūtīt pareizos produktus, lai jūs.

Piegāde:

Lai nosēdinātu gludi un ātri, mēs varam kuģis objektus, izmantojot citas kurjeru.Lēmumu par mums ir galīgs.", lai "ātrāk, gludāka nosūtīšanas, mēs varam kuģis objektus, izmantojot citu kurjeru.Kas kurjeru izvēlamies, ir atkarīgs no mums un mums ir galavārds." "EMS,UPS,DHL, Fedex, TNT express shipping parasti aizņem 307 darba dienu laikā ir atkarīga no valsts, kas piegādāts.Retos gadījumos, stingri pasūtījuma cleararances padarīs piegādes laiks nedaudz ilgāk, lūdzu, esiet pacietīgi." varbūt "EMS, UPS, DHL, Fedex, un TNT express parasti aizņem 3-7 darba dienu laikā, atkarībā no valsts.Retos gadījumos, pielāgotas atļaujas var push piegādes laiku atpakaļ mazliet.Lūdzu, esiet pacietīgi, un pārbaudi izsekošanas numuru ar nosacījumu, atjauninājumu.

Maksājums:

Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircējs' s atbildība" "visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums." "Lūdzu apskatiet savu ADRESI, rūpīgi apstrādājot, lai" "Lūdzu, ievadiet savu ADRESI rūpīgi un pārbaudītu precizitāti, kad apstrādes kārtību." "Jūtieties brīvi Sazināties ar mums, ar jebkuru jautājumu, mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes." uz "sazinieties ar mums ar visiem jautājumiem, jums var būt.Mēs, visticamāk, varētu atbildēt uz visiem no tiem, lai jūsu apmierinātību.

Atsauksmes

:

1) Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.Paldies jums tik daudz!!

2) Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labākajām precēm un pakalpojumiem.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, lai jūs būtu laimīgs iepirkšanās pieredzi ar mums.Paldies!

Atgriešanās Politika :

Mēs garantējam, jūsu nulles risks, ja jums iegādāties šeit.

Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju, lai jūs,ja produkts ir kvalitātes problēma.

Sazinieties ar mums

: Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies !

Paldies par jūsu atbalstu !!!

Paldies, ka tu meklē !

Ir jauka iepirkšanās un laipni aicināti apmeklēt vēlreiz!

Tagi: nabas, aro rotaslietas, vīriešu juvelierizstrādājumu dzelksnis, skava clit, nabas gredzens, ankh rotaslietas, metieris pīrsings titāna, mūsdienu tērauda gredzens, sieviešu sprauslas juvelierizstrādājumi, melnā tērauda kronis
Modeļa Numurs DH-1271
Zīmola Nosaukums hengke
Ķermeņa Rotaslietas Tips Dzelksnis Gredzeni
Sods vai Modes Modes
Materiāls 316L Nerūsējošā Tērauda
Godu Jubilejas, Saderināšanās, Dāvanu, Svinības, Kāzas
izcelsmes vieta Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)
krāsa sudraba melna varavīksne
Izmērs 14G
Dzimums Bērnu, Vīriešu, Unisex, Sievietes
Stils Vēdera Bārs Nabas Gredzens
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Vienuma Tips Ķermeņa Rotaslietas
Formas\raksts KĀRTA

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti