Izpārdošana

€8.70

Jaunu 2019 Rotaļlietas Pliks, Kails lelle / 12 Apvienotā Kustamā /Ilgi Stright Cirtaini Mati, Balta Āda, Lai 1/6 Lelle, Rotaļlietas Bērniem / meitenes dāvanu

Pievienot atsauksmi

Jauns Dizains 12/14 Apvienotā Kustamā Pliks Lelle

Apraksts Krāsa: Apskatīt attēlu Stāvoklis: jauns; Izmērs: 12 collas Daudzums: 1 pliks lelle (vadītājs + ķermeņa), Lūdzu piezīme: Krāsas var nedaudz atšķirties sakarā ar krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora,jūs saņemsiet līdzīgs.un mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.lūdzu, saprotiet to.Samaksa 1,Lūdzu, veikt maksājumu, kad jūs spēlēt secībā.tāpēc, ka iepakojumā var tikt transportēti laikā. 2,lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese, ir tiesības vienu reizi veikt maksājumu.mums nav atbildīgs par nozaudētu, ja tur ir problēma, par adresi jums pa kreisi.

Sūtījumu noteikumi

1. Mēs kuģis savu pasūtījumu 5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti. 2. Parasti,mēs izmantojam Ķīna post aviopastu un Epacket kuģu paketi,tas prasīs apmēram 7-14 darba dienu laikā ierasties ASV,14-30 biznesa dienas ierodas Kanādā,LIELBRITĀNIJĀ,Austrālijā, 30-50 vai vairāk dienas, lai nonāktu Brazīliju,Krieviju vai citām Eiropas valstīm,lūdzu, saprotiet to. 3,ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde,lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.mēs varam sniegt Fedex,DHL,EMS,TNT pakalpojums.

4. Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Atgriešanās politika 1, Mēs kompensācijas vai apmaiņu, ja prece ir bojāta vai pazaudēta.

2, Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana preces.

Klientu survice

1, Mums vienmēr būs atbildīgs par mūsu pārdot,vienalga, nozaudēta vai bojāta,kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi,mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu jūsu pieprasījumu,lūdzu, neuztraucieties par to.

2,ja jums ir apmierināti ar produktiem no mums,lūdzu atstājiet 5 zvaigznes, un labu feedbcak mums,mēs darīsim tāpat.

3,Mēs uzskatām, ka mēs varam radīt pozitīvu iznākumu jebkurā situācijā, un būs smagi jāstrādā, lai nopelnītu savu atzinību.

Tagi: princese lapa komplekts, Lelle 30cm, dzimšanas diena apģērbs toddler, bjd lelles pliks, porcelāna lelle, Kaila ķermeņa, a grupa, meitenes, barbi lelles rotaļlietas, bērnu olu, leļļu nams provence
BJD/SD Atribūts lelle
Funkcijas Modelis
Dzimums Meitenes
Vienuma Tips Lelles
Zīmola Nosaukums Liliahe
Forma 1/6
Modeļa Numurs DB
Tēma Filmu un TV
Izmēri 12"
Materiāls Vinila
Vecums > 3 gadiem
Mfg Sērijas Numurs Modes
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Veids Modes Lelle

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti