Izpārdošana

€6.62

€11.02

Cosplay Masku Halloween LED indikators iedegas, Puse Masku Festivāls Cosplay Kostīmu Smieklīgi Masku Masque Piederumi Halloween Masku

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

1.Ir 4 veidu kontroles: stabils gaismas, lēni flash, ātri zibspuldze, izslēgts. 2.Šī maska ir izgatavota no augstas kvalitātes PVC un El aukstā gaisma bez UV bojājumus, nekādu blakus efektu uz cilvēka ķermeni. 3.Klipu strāvas vadu stiprinājumu, lai jūsu kabatā vai apģērbu. 4.Maskas var izmantot jebkuram gadījumam, piemēram, personām, rave puses, diskotēkās, klubos, dzimšanas dienas, festivālos un pasākumos.

Paketē Iekļauts:

Maskas*1 Kontrolieris*1 (Nav Iekļautas)2*AA Baterijas

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut 1-3 cm starpība, jo manuāla mērīšana un 3-5 g starpība starp dažādas krāsas. 2. Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var būt nedaudz atšķirība no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai.

Par Sūtījumu

Mēs izsūtīt pasūtījumu 3-5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs un tiks piemēroti laika apstākļiem, svētku dienās un tā tālāk.Ja jums nav saņemt kārtību, paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Darba Laiks

Sakarā ar dažādu darba laiku katrā valstī, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildēja viena darba diena.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs cenšamies sniegt jums Vislabāko Klientu apkalpošanu.

Tagi: pieaugušo tikai, cosplay, smieklīgi cop kostīmi, politisko cosplay maska, etsy ģimenes kostīmi, purima kostīmu vīriešu, led lentes tv, kostīms pieaugušajiem kostīmi, led kostīmi etsy, kostīmu gaismas
Avota Veids Filmu un TV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Aksesuāri
Rakstzīmes NAV
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Dzimums Unisex
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Materiāls PVC

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti