Izpārdošana

€3.51

€6.06

100/170CM Piepūšamās Spēlēt Mat Ūdens Strūklu Pad Rotaļlietas Āra Puse Sprinkleru Splash Pad Bērniem Giardino Visu'aperto Piscina Nuoto

Pievienot atsauksmi

Specifikācijas:

*Materiāls: PVC *Krāsa:Zils *Vecums: > Par Vecumu 18 mēnešiem un uz augšu. *Diametrs Izmēri: 100cm/170cm(mazāk par 39,3 in/68in)

Produkta Apraksts:

*1.Tas ir izgatavots no mīksta un smaga PVC materiāla, vides un netoksisks.Dielektriķu metināšana, lai nodrošinātu spēcīgu", kas neļauj plīst lietošanas laikā.Tas būs stāvēt laika pārbaudi periodā!Par Vecumu 18 mēnešiem un uz augšu. *2.Tur ir trīs izmēru izvēlēties,100/150/170cm Diametra ūdens-piepildīts Sprinkleru mat, Piepūšamās Ūdens Rotaļlieta. *3.Pievienojiet to uz dārza šļūteni vai PVC caurules, vienkārši regulēt ūdens spiedienu līdz augstākas vai zemākas smidzinātāja augstumu.Inovatīvas spraudni,lai padarītu atvienojot un drenāžas ūdens nākamajai izmantojot viegli. *4.Ideāls Ūdens Pusi Spēles, vai Svinības pie peldbaseina jūsu Zālienu.Lielā vasaras ūdens aktivitātes *5.Pietiekami liela, lai bērni sēdēt un spēlēt ar vanna rotaļlietas vai dejot apkārt.

Piezīme:

(1) Visas bildes ir profesionāli krāsas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast. (2) datu mēra manuāli, un tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Paketē iekļauts :

1 * Ūdens Smidzināšanas Rotaļu Paklājiņš

Tagi: baseins puse rotājumi bērniem, pool puse bērnu pārtikas, bērnu splash pool, pool puse bērni ring toss, okeāna bumbu baseins bērniem, pool puse bērnu bumbu bedrēs, puse peldbaseins bērniem, iekštelpu baseins personu bērniem, splash ūdens bērniem, splash guard bērniem
Modeļa Numurs WJ201905
Veids BASEINS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti