Izpārdošana

€12.21

€18.78

Ilgi Blondīne Ombre Taisni Ikdienas Sintētiskās Parūkas Dabīgās Šķiedras Matu Melno Balto Sieviešu Cosplay Siltuma Resistan Puse Parūka

Pievienot atsauksmi

Parūka Tips:Kā attēlu

MATERIĀLS: Sintētiskās šķiedras

PIEZĪMES: Atkarībā no displeja, krāsas jūs redzat var nedaudz atšķirties no produkta.

Jūs varat saņemt stilu un izmērs ir piemērots tieši jums, apgriešana parūka.

Jūs varat izmantot rīku, lai iegūtu citu formu, kas jums patīk, piemēram, kērlings dzelzs.(Piezīme: temperatūras mazāk nekā 180°c)

1:Veikt pienācīgu daudzumu barojošām risinājumu un ieliet auksto ūdeni , iegremdēt to parūka aptuveni 15 minūtes,maigi mazgā , nav skrubis tā apņēmīgi , Pēc tam, kad gaisa žāvēšanas , ķemmēt uz sākotnējo matu stila parūka , Pēc dabas ēnā žāvēšana, frizūra tiks atjaunota tās sākotnējā stāvoklī un kļūt vairāk spīdīgs un elastīgs.

2:Par parūka izvietojumu : Ja jums nav izmantot to ilgu laiku , lūdzu, ķemme parūka un ieliek maisiņā un ievieto sausā un vēsā vidē, lai izvairītos no deformācijas, ko izraisa augsta temperatūra un presēšanas .

3:Parūka, parasti 1-2 mēnešiem, vai arī tā mazgā 1 reizi , saskaņā ar to valkāt biežums atbilstošas korekcijas ,efektīvu pagarināt kalpošanas parūka .

Dārgais draugs, ja tur ir kādas problēmas ar precēm, kuras esat saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums laiku, pirms jūs atvērt strīdu, lūdzu, fotografētu un nosūtīt to mums.Mēs esam godīgi pārdevēji, mēs atrisinātu šo problēmu, Mēs neļaus jums zaudēt neko .mēs patiesi ceram, ka jums ir laba iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā. mēs sniegs jums visaugstākās kvalitātes pakalpojumus.sirsnīgs paldies.

Tagi: diy matu polsterējums, matu cilvēka parūka, sia parūka melns, galvas parūka sintētisko matu ombre, matu, parūka, brut blondi mati, balta parūka, bize, tamborēt, krāsa sirmiem matiem
Parūkas Garums ilgi
Blīvums 180%
Var Permed
Zīmola Nosaukums sintija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Klp Izmēra Vidējais Lielums
Tekstūra Taisni
style2 Dabīgo Matu Parūkas
Materiāls Pakāpe Augstas Temperatūras Šķiedras
style1 Ombre Synthic Parūkas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti