Izpārdošana

€6.89

€10.60

ERMAKOVA Guandžou Canton Tower Modeli, Metāla Statuetes Ķīnas Slaveno Arhitektūras Piemineklis Mājas Birojam Dekors

Pievienot atsauksmi

Tēma: Canton Tower modeli Neto Svars: 0.1 kg/gab(maza izmēra) 0,25 kg/gab(liela izmēra) Izmērs: 5cm*18 cm/1.9"*7"(maza izmēra) 7cm*25cm/2.7"*9.8"(liela izmēra) Krāsa: Antīka Bronza Materiāls: Sakausējuma Funkcijas Canton Tower, vai Guandžou Tornis, oficiāli Guandžou TV Astronomijas un Ekskursijas Tornis, ir 604 metrus (1,982 ft) garš multi-purpose novērošanas tornis Haizhu District of Guangzhou (vēsturiski pazīstams kā Kantona vai Kwangchow), Guangdong, Ķīna.Tornis tika papildināta no 2009. gadā, un tā kļuva darbības gada 29. septembris 2010 2010. gada Āzijas Spēlēs.Torņa īsi notika nosaukums tallest tornis pasaulē, aizstājot CN Tower, līdz to pārspēja ar Tokijas Skytree.[17] Tas bija garākais struktūru Ķīnā, pirms spāru vainaga Šanhajas Tornis gada 3. augusts 2013. Tas ir jau otrais garākais tornis un ceturtā augstākā brīvi stāvošā konstrukcija pasaulē.

1. Piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības pasūtījumiem ir atbalstīts.Vairumtirdzniecības pasūtījumiem: lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu.Piliens kuģniecības pasūtījumi: lūdzu, lūdzu, atstāt piezīmes kritums piegāde pirkumiem no jūsu pasūtījumu,tāpēc mūsu colleauge varēja redzēt, ka un nebūs iekļauta rēķinā, un mūsu veikalā informāciju utt.. 2. Kā es varu darīt, ja šīs preces ir salauzta vai bojāta, vai mazāk, vai man tas nepatīk?Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms rakstīt pārskatīšanu vai atverot strīdu.Mēs varētu atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu vienumu, lai jūs. 3. Vai ir kāds muitas nodoklis?Tas ir pamatnodokļa iedzīvotāju maksāt nodokļus saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem.Lūdzu, maksā muitas nodokli saskaņā ar vietējo politiku.Paldies!

Tagi: diy led tower, canton tower, ķīniešu zodiaka nefrīta statuetes, led tower, ķīniešu zodiaka figūriņas komplekts, monētas asv, keramikas ķīniešu zodiaks figūriņas, Canton, monētu zebra, ķīniešu zodiaka porcelāna figūriņas
Stils Antīko Imitācija
Citi mājas dekorēšanas piederumi,mājas dekoru
Tēma Arhitektūra
Zīmola Nosaukums Ermakova
Veids canton tower
Piemērojams Mājās,Birojā apdare,dāvana,Suvenīru,
Materiāls Metāla

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti