Izpārdošana

€7.98

€10.63

Deivids Galvu Portreti Krūtis Mini Ģipša Statuja Mikelandželo Buonarroti Home Decoration Sveķu Mākslas Un Amatniecības Skiču Prakse

Pievienot atsauksmi

Preču APRAKSTS materiāls: R esin Stāvoklis:100% JAUNS Iepakojums:OPP Maisā Funkcijas: Netīrs Un Mazgājams Sveķu Ražošanu, Virsma Ir Relatīvi Gluda Un Maiga, Daudz Labāk Nekā Vidēji Ģipsis.Papildus Dekorēšanai Var Izmantot Arī Mākslas Kopiju Izmantošanu.

Par Sūtījumu

Paku, galvenokārt būs nosūtīti pa ePacket/E-ems, 24 stundu laikā ( darba dienās).

Tas parasti aizņem 10-45 darba dienu laikā ierasties, bet dažās valstīs tas var būt nedaudz garāks, sakarā ar svētkiem vai muitas, vietējo nosūtīšanas efektivitāti vai cita iemesla dēļ, tāpēc, lūdzu, padomājiet vairāk nekā pirms izvēlaties to, Ja jūs nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, pievērsiet Express maksa .

Parasti citi kurjeri nepieciešams tikai 3-7 dienu laikā.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jūs vēlaties, lai kuģis ar DHL, UPS, EMS, Fedex vai citiem kurjeriem.

Atsauksmes

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu pārskats!

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai citām problēmām, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes un mēs jums atrisināt problēmu uzreiz.

Tagi: dejotāja statuja, 1 10 sveķu krūtis, biksītes palmu eņģeļi, 11 krūtis, sculptur, dekoru skulptūra, statuetes statuja, apdare statujas, mājas dekori, dekors istabā
Tirdzniecības nosaukums deivids
Nozīme Līniju Zīmēšanas Mācību Līdzekļi
Preces nosaukums statuja
Iezīme Ģipša
Stils Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni
Materiāls Sveķu
Apzīmējums Galvu Portreti
Tēma TV un Filmas Varoni
Reģionālā Funkcija Eiropa
Iepakojums Opp maisā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 6 Inches
Tips Iezīme Mākslas Materiālu
Darbi Apdare

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti