Izpārdošana
Vitex zilā therm siltuma micellar ūdeni ar zilu retinols sejas un ādas ap acīm Skatīt lielāku

€2.83

€3.32

Vitex zilā therm siltuma micellar ūdeni ar zilu retinols sejas un ādas ap acīm

Pievienot atsauksmi

3 in 1 attīrošs, mitrinošs, nogludinošs

Īpaši mīksts izstrādājums rūpējas par ādu jau stadijā tīrīšana.Efektīvi noņem kosmētiku un netīrumus no sejas ādas, acīm un lūpām, ar vienu kustību, neizraisot ādas kairinājumu.Siltuma micellar ūdeni ar zilu retinols mikrolodītes, piedāvā efektīvu kombināciju maiga tīrīšana, dziļa mitrināšana un korektīvās aprūpi.

Micellas, nesabojājot lipīdu struktūru, maigi attīra, uztveršanas un noņemt mazākās daļiņas piesārņojuma, taukus, un grims saglabājas uz sejas ādas un delikāto zonu ap acīm.

Nepārkāpj dabisko pH līmeni uz ādas.

Piemērots visiem ādas tipiem, pat visjutīgākās.

Ideāli piemērots sejas ādas tīrīšanai pēc kosmētiskā pīlinga un sejas ādas tīrīšanai.

Lietošana: uzklājiet produktu uz ādas ar vieglām masējošām kustībām ar vates spilventiņu.Lai noņemtu kosmētiku no acīm, pievienot vates disku, samitrinātu ar micellar ūdeni ar aizvērtām acīm uz dažām sekundēm, pēc tam uzmanīgi noņemiet joprojām grims.Produkts nav nepieciešama mazgāšana ar ūdeni un papildu mazgāšanas.

Zīmols: Viteks

Tilpums: 500 ml

Tagi: zelta esedo koreja, thermopro tp, alus termometrs, termometrs thermopro, gaļas termostats, acu plāksteri, lai samazinātu tumši apļi, pērlīšu acu maska, Maska Rokām, thermapen, bezvadu thermomet
Veids Sejas Attīrītājs
Dzimums Sieviete
Vienuma Tips Attīrītājs
Zīmola Nosaukums Витекс
NETO MASAS 500 ml

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti