Izpārdošana

€47.34

€60.70

LED Tach/motorstundu Skaitītājs Termometrs Temperatūras Mērītājs, benzīna jūras piekarināmie paramotor trimmeris kultivatoru kultivators

Pievienot atsauksmi

LED Tach/motorstundu Skaitītājs Termometrs Temperatūras Mērītājs

Produkts satur 1 bezmaksas temperatūras sensors

Runleader ir lepna klāt jaunas RL-HM035LT LED TEMP SENSORS Digitālā Daudzfunkciju Temp Tach/Stundu skaitītājs.Tā var strādāt uz jebkuras 2 vai 4 taktu gāzes motoru līdz 8 cilindri.

Tas ir spēcīgs Temp sistēma, APGR. / min mērīšanas sistēmas,laika sistēmu, kā arī kādu citu unikālu funkciju, dizains.

Temp Mērīšanas Sistēmu, tai Skaitā: mērīšanas pašreizējā temperatūra,MAX Temp un kurā pāri temperatūras brīdinājuma funkcija, temperatūras vienība displeju var iestatīt lietotājs, temperatūras sensors veidu var izvēlēties lietotājs, utt.

APGR. / min Mērīšanas Sistēmu, tai Skaitā: mērīšanas pašreizējo dzinēja APGR. / min., reģistrācija un apskate, dzinēja MAX APGR. / min., un noteikt ātruma pārsniegšanas brīdinājuma funkciju, APGR. / min atsvaidzināt likmi 0,5 S ,utt.

Laika noteikšanas Sistēma, Tostarp : uzkrājas kopā darbojas stundas TOT , ierakstīšanas daļēja darba laika DARBU , apkope taimeris var uzstādīt brīvi 0-200 stundas SVC , utt.

Unikālo Dizainu, Tostarp : viegli uzstādīt, saglabāt visus datus aumatically, ūdensizturīgs Likmi, IP67,utt.

Turklāt produkti ir ieguvuši CE un ROHS sertifikāciju.Tas ir patents, gan Ķīnā.ina.

Par Pirkumu

1. Jūs varat iegādāties tieši noklikšķinot uz platformas.

2. Atlaide pārdošanas veicināšanas notiks neregulāra uz platformas.Jūs varat pievienot savu veikalu, lai Mani Mīļākie Veikali.

3. Ja jums ir nepieciešams iepriekš vai jums atgādināt, ka tajā dienā par veicināšanas pasākumiem, lūdzu, atstāt mums ziņu.Mēs jūs informēsim laika periodā no reklāmas aktivitātēm.

4. Ja jūs pērkat vairāk nekā viens gabals laikā, jūs varat izvēlēties atbilstošu produktu saiti, vai jāsazinās ar mūsu klientu Apkalpošanas Centru.Atlaide tiks piešķirta ļoti drīz.

5. Ja jums ir tirgotājs, jūs varat nosūtīt mums ziņu, vai sazināties ar mūsu Servisa Centrs, labas cenas un jaunu produktu ierosinājumi tiks dota.

Par Maksājumu

1. Mēs pieņemam apmaksu ar Alipay.

2. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

3. Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc izsoles beigām, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājumu.Draudzīgi ieteiktu jums pievērst drīz, tāpēc, ka mēs varam noorganizēt sūtījumu, cik drīz vien iespējams.

Par Kuģošanas

1. Pasaules Kuģniecības(Izņemot dažas valstis).Parasti, tas prasīs 7-22 darba dienas ierodas.

2. Vienumi parasti tiek izvesti ar 1-3 darba dienu, pēc jūsu maksājums ir noskaidroti.

3. Nodokļi un maksas nav iekļautas postenī cenu vai piegādes maksas.šie tarifi ir pircēja pienākums.

4. Piezīme: Mēs ceram, ka tas ierodas uz laiku, bet tā kā šī ir starptautiska piegāde, kuģniecības laiks būs ļoti atkarīga no loģistikas uzņēmums un vietējiem laika apstākļiem, muitas/nodokļu, pastmarkas, ceru, ka jūs saprotoši.

5. Ja jūs neesat saņēmuši jūsu preces 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot piegādes informāciju un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

6.Lūdzu, aizpildiet pilnīgu saņēmēja vārds un piegādes adrešu un kontaktu informācija.

Par Garantiju

1. Ja esat saņēmis nepareizu, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai daļēju/pilnīgu atmaksu vai nomaiņa uz mūsu izmaksas.

2. Preces saņemšanas 7 dienu laikā, mēs būsim priecīgi apmaiņu vai kompensāciju par jums, tik ilgi, kamēr visu oriģinālo iepakojumu un piederumi sākotnējā stāvoklī.

3. Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu to.

4. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un jācenšas panākt klientu apmierinātību.

Par Atgriešanās un Kompensāciju

1. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

2. Ja atgriežas produktu kvalitātes problēmas,mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par Atsauksmes

1. Atsauksmes ir ļoti svarīgi,mēs ceram, ka jūs varat sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite,lai mēs varētu izmēģināt mūsu labāko, lai jūs apmierina.Negatīva atgriezeniskā nevar atrisināt visas problēmas, ja mēs nezinām šo jautājumu.

2. Kad jūs saņemat preci un apmierināts ar preci, lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 punktus DSR, mums būs ļoti appreciated.No otras puses,jūsu atsauksmes var izmantot kā iepirkumu atsauces uz citiem pircējiem.

Tagi: auto tc, moto tahometrs, paramotor daļas, yamaha xv, seeed, auto motorstundu skaitītājs, digitālā temperatūras rūpniecības, mtp3250, dārza kultivators, stundu mērītājs mehānisko
Postenis Svars 150g
Modeļa Nosaukums 035lt
Īpašas Pazīmes LED Tach/motorstundu Skaitītājs Termometrs Temperatūras Mērītājs
Postenis Augstums 3.5cm
Zīmola Nosaukums runleader
Postenis Diametrs 3.5cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objekta Garumu 3.7cm
Objektu Platums 3.5cm
Materiāla Tips ABS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti