Izpārdošana

€3.40

€3.78

Karstā Pārdošanas 100gab/daudz Karstā Rozā Organza Soma 7x9cm Nelielu Kāzu Dāvanu Maisiņu, Somiņas, Drawable Auskari Piekariņi, Rotaslietas, Iepakojuma Maisiņi

Pievienot atsauksmi

Vairumtirdzniecības 100gab/daudz 7x9cm Karstā Rozā Organza Rotaslietas Soma Nelielu Kāzu Rotaslietas, Krelles, Piekariņi Reklāmas, Iepakojuma Maisiņi, Gudrs Organza Dāvanu Maisiņi

Jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu

Mēs pieņemam, ka par šo sludinājumu

Produkta Apraksts

Daudzums 100gab /daudz

Art. - Nr.

7x9cm Organza Soma 241

Postenis Materiāliem

Organza

Galvenā Krāsu

Karstā Rozā

Postenis Apm Izmēra

7x9c m (2.75"x3.54")

Objektu Formas

Taisnstūra

Pasākums Konversijas

1mm=0.0393 collas 1 collu=25.4 mm

Postenis Ērtu Vadību Fit Kāzu Ziemassvētku Rotaslietas, Krelles, Piekariņi, Auskari, Kaklarota, Konfektes, Dāvanu Iepakojumu Displejs

Mēs cenšamies darīt vislabāk,bet Tāpēc, ka dažādu no distinguishability datora ,tāpēc tas būs parādīt nedaudz atšķirīgs,paldies par jūsu sapratni!

Par Pielāgotus

1.Par organza soma un velvet dāvanu maisiņu,Jebkādu izmēru var pielāgot, lai jūs .Ja jūs vēlaties, lai izdrukātu jūsu LOGO , minimālais pasūtījuma daudzums ir 500-10000pcs.Jūs varat nosūtīt mums jūsu LOGOTIPU ,Un mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu saskaņā ar jūsu LOGO krāsu.Bet, Ja jūsu skaits ir mazāks nekā 1000pcs ,cena būs dārgāka.

2.Par plastmasas maisiņu , min daudzums 9*15 cm ir 50000pcs , lielākiem izmēriem ir 10000pcs.

3.Papīra soma ,min daudzums drukas logo ir 2000pcs atbilstoši mūsu krājumiem .

4.Par rotu iepakojuma karti, min daudzums ir 5000pcs ,tas ir par auskaru kartes,kaklarota kartes,rotaslietas komplekti, kartes,rokassprādzes kartes un matu aksesuāru karti , par cenu tag , min daudzums ir 10000pcs custom logo.

Iepakojuma Sīkāk

Katrs pasūtījums ir nosūtīts, izmantojot Burbulis aploksnē vai multil ayer kastītē .Tas aizsargā priekšmetus no sabojāšanas tranzītā.

Iepirkšanās Process

Par Kuģošanas

1.Krievijas klientu ,lūdzu, atstājiet mums savu pareizo nosaukums (Pilns Nosaukums)un sīki adrese vai pasta nevaram piegādāt sūtījumu .

2.Lielākā daļa no mūsu paketes tiek nosūtīti pa PASTU, GAISA PASTU 3 (triju) darba dienā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.

3.Parasti, mēs nosūtīt sūtījumu ar E-pakešu ASV,tas prasīs aptuveni 7-20days ierodas.

4.Ķīnas ziņu Aviopasta Sūtījumu, kas parasti notiek laikā 15-45 darbadienas, lai nonāktu.Precīzu piegādes dienas atšķiras dažādās valstīs.Paiet nedaudz ilgāks laiks , Jo Vietējie nosūtīšanas vai citu iemeslu dēļ .Tas varētu iet vairāk nekā 20 dienas ,paldies par jūsu sapratni.

5.Dažreiz mēs nosūtīt preces ar DHL VAI FEDEX par brīvu dažās valstīs, ja pasūtījums ir virs 100usd.(Ja sūtījums ir liela apjoma ,mums nevar darīt )

6. PIEZĪME: Pircējs ir atbildīgs par nodokļu,muitas un jebkādi citi maksājumi, laikā piegāde!Visas preces būtu jāved uz Dizainadienas.lv pārbaudīt adrese, lūdzu pārbaudiet uzmanīgi, pirms jūs vieta kārtībā ,paldies !

Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies! :), Ja jūs neesat apmierināti ar produktu un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkuru negotive un neutralfeedback.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies! :)

Tagi: milzīgais organza somas, materiāls organza somas, plastmasas maisiņš, llastic rotaslietas, somas, audums organza, samta maisiņš, mazs iepakojums no koka, auduma maisiņš, organza lente, mazās zelta organza somas
Objektu Platums 7cm
Postenis Svars 0.6g
Postenis Augstums 9cm
Citas Krāsas, Kas Mums Ir Balts,Melns,Zaļš,Sarkans,Rozā,Zelta,Cofee,Violeta,Pelēka,Šampanietis,Zils...
Modeļa Numurs 7x9cm Organza Soma 241
Postenis Diametrs 8cm
Materiāls Organza (Tills / Sheer / Voile)
Soma Stils Maza Soma, Rotaslietas Auskari Soma Dāvanu Maisu Konfektes Soma Šarmu, Iepakojuma Soma
Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas Veids Maisiņi
Izmantot, lai Rotaslietas, Krelles, Piekariņi Kaklarota Nuts Ziepes Candy Dāvanu Iesaiņojuma Displejs
Produkta Funkcijas Rotaslietas Maisiņā Piekariņi Soma Auskari Iepakojuma Reklāmas Konfektes Dāvanu Maisu
Izmērs 7x9cm (2.75"x3.54")
Vienuma Tips Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas
Zīmola Nosaukums MISSDEAR
Lai pielāgotu Var Pasūtījuma Logo (bolsas de regalo)
krāsa Karstā Rozā
Citi Izmēri Esam 5x7cm,9x12cm,11x16cm,13x18cm,15x20cm,17x23cm,20x30cm,30x40cm,35x50cm
izcelsmes vieta Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti