Izpārdošana

€16.26

€23.23

Lovelyz Modelis Gobelēns Sienas Karājas Dekoru Personalizētu Paklāju Mājās Dekoratīvās Sienas Gobelēni Bed Cover

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Mūsu gobelēns ir izgatavots no augstas kvalitātes elastīga poliestera,kas dod iespēju gan labs drukas un komfortablu tekstūru.Tikmēr mēs veikt importēto&eco-draudzīga tinte uz drukāt,jums n par piesārņojumu&veselīgā vidē .

Funkcijas:

1. Izmērs 150cm(platums) X 130cm(augstums) , 200cm(platums) X 150cm(augstums) ir pieejami.T šeit ir pielaide 2 līdz 3 CM .

2. Izgatavots no microfiber elastīgu poliestera,bez formaldehīda.

3. Simtiem modeļiem ir pieejama,nav kopīgu dizainu,kas padarīs jūsu istabu unikālu un personību.

4. Sabiezēt materiālu,materiālu svara ir līdz 140g/m2.Tirgū,lielākā daļa piegādātāju ņemt materiālu, kas 110-120 g /m2.Bez šaubām,mūsu sabiezēt materiāli būs izturīgāks.

5.Daudzfunkcionāla ,s uitable home decoration, Pludmales paklājiņš, Piknika mat, Griestu Vāks , gultas Pārklājs, vai Segas , Mēbeles Vāciņu ,utt.

Piezīme:

Tas ir pielāgots produkts,tāpēc pēc iespiešanas,tā var parādīties tieši tā, kā redzams uz foto.Krāsu atšķirība nevar izvairīties,ceru, ka jūs varētu saprast un pieņemt.

Produkta Detalizētus Attēlus:

Tagi: plēsoņa sveķi, black sabbath t krekls, kpop lovelyz, kawaii t krekls, haikyuu augšu, griffin rotaļlietas, goth harajuku, modes japāņu, anime medaļu, melns krekls sieviete
Stils Mūsdienu
Forma Taisnstūra
Modelis Tips skatuvisks
Materiāls 100% Poliesters
raksts IESPIESTS
Technics Austs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti