Izpārdošana

€18.83

€23.24

Sgooway 100M Staru Sensora Signāla vadu Dual Beam Fotoelektrisks Infrasarkanais Detektors Is Barjera ūdensizturīgs āra

Pievienot atsauksmi

Vadu Fotoelektrisks gaismas sensors, Rūpnīcas, kas Tieši Pārdošana

Apraksts:

1. hologrāfiskā vietas reālā laika ziņojumu

2. Izmantojot cieto jauda lādētājs nav ilgmūžību beidzas, zemsprieguma un mini enerģijas patēriņu .

3. Pieņem DSP mikroshēmu, patentētā multi-dimensiju kļūda-koriģējošās kods, tiesa, atklāšanas signalizācijas tehnoloģijas

4. Digitālā neskaidrs mākslīgā saprātīga atzīšanu : četras joslas frekvences un izmantot mākslīgo saprātīga neskaidrs spriedumu samazinātu viltus trauksmes likmi līdz nullei.

5. Inteliģentās enerģijas emisiju .Korekcijas emisijas jauda sijas automātiski, tas paildzina cauruļu ilgmūžību un samazina enerģijas patēriņu.

6. Zaļās vides aizsardzība : ar regulējamu funkciju indikatoru, pēc testa, aizver displejs; tā var ietaupīt enerģijas daudz.

7. Divas neatkarību precesija mini korekcija iekšējo būvēt optisko, kuru mērķis ir objektīvs .

8 Pilnas funkciju sevi diagnosticēt, vides un sevis korekcijas, problēmas bloķēta.

9 Patentu līdzvērtīgas pārbaudes, īpašu digitālo filtru vilnis, tās pret traucējumiem gaismas ierodas IP85.

10. Augšējā un nīderlandes optisko objektīvu pielāgotu tajā pašā laikā, ļauj koriģēt ātrāk un precīzāk.

Tehniskie parametri: Āra Attālums: 100m Sijām: 2 Optiskā Avots: Centrālās digitālo pulsa režīmā Reakcijas Ātrums: 50~700ms Ieejas Spriegums: DC 9~24V Strāva: 65mA OperationTemperature/Mitrums: -25°c~60°c, 5%~95% Garoza, Materiāls: PC sveķu alvas metāla Līmeņa Regulēšanas Ass: 180°± 90° Vertikāli Korekcija Ass: ±10° Aizskart Jauda: NC kontaktu vērtējums AV/DC 24V/0.5 mA Korpusa Materiāls: Polikarbonāts

Kuģniecības Mēs kuģis pakete 2 darba dienu laikā pēc maksājuma skaidrs, ka Mēs nevaram kontrolēt pakalpojumu tranzīta laikā, šī informācija sniedz pārvadātājam, un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.tāpēc, lūdzu, dod mums iespēju pārbaudīt paketi, lai jūs .Lūdzu, dotu pietiekamu laiku par piegādi un sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat jūsu pakete, nepārsniedzot 35 darba dienu laikā.Visi pasūtījumi tiks apstrādāti 2-3 darba dienu laikā no samaksas dienas vai dienas, kad e Pārbaudīt, vai ir notīrīta.Piegādes apstiprinājums tiks nosūtīts pa e-pastu, kad jūsu pasūtījums tiek apstrādāts

Garantija 2 Gadi nomaiņa garantija.Mēs ieguvums visiem objektu pārdošanu.Ja jums ir nepieciešama palīdzība, un ir citi jautājumi , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa eBay ziņu .Atpakaļ netiek pieņemti, ja jūs maināt savas domas, vai iegādājies nepareizu preci.Pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas un apdrošināšanu.Piegāde/Apstrādes/Apdrošināšanas izmaksas netiek atgriezta.

Jūsu atsauksmes Pozitīvas atsauksmes, un visas 5 zvaigznes ir svarīgi, lai mums, kas mudina mūs darīt labāk un atbalstīt labāko apkalpošanu un labu līdzekli visiem klientiem .Paldies jau iepriekš, lai jūs atstāj pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Mūsu mērķis ir, mums nav jūtam Gandarījumu, līdz esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu .Lūdzu, neatstāj negatīvas atsauksmes un zemu rezultātu, tāpēc, ka nebūs problēmu risināšanai.Lūdzu, dodiet mums iespēju apkalpot jūs atkal .

Sazinieties ar Mums darba Stundām - Mēs esam atvērti no pirmdienas līdz piektdienai 9:00 - 6:00.Ja jūs pastu mums jautājumu pēc darba laika, mēs darīsim visu iespējamo, lai atbildētu uz jūsu jautājumu.Ja ne, mēs saņemam atpakaļ uz jums nākamajā darba dienā.

Tagi: parkošanās sensors vārti, infrasarkano staru barjera, abt audi, barjeru bērniem, piebraucamais ceļš kamera signalizācija, abt, perimetra signalizācija, is staru 6, trauksmes āra sirēna, barjeru infrasarkano staru detektors
Zīmola Nosaukums sgooway
Attālums 100M
Veids vadu staru sensors
krāsa melns
izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
Modeļa Numurs ABT-100m

Uzrakstīt recenziju