Izpārdošana

€21.82

€34.64

2021Men ir Karikatūra Ikdienas Apavi Milking Karikatūra Izdrukāt Čības Pieaugušo Skeitborda Apavi augstākās Kvalitātes Zapatos Para Hombre

Pievienot atsauksmi

Cienījamie klienti, laipni lūgti mūsu veikalā, mūsu komanda, kas sniedz augstas kvalitātes kurpes un profesionālos pakalpojumus.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā mūsu valstī.Ja jums ir nepieciešams, apaviem, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums izdevīgāku cenu.Mūsu apavu izmērs ir atšķirīgs no izmēra izmantot jūsu valstī/reģionā, lūdzu, izvēlēties atbilstoši jūsu kāju garums izmēru! (Izmērs) tabula var palīdzēt jums atrisināt 90% no tā izmēra izvēles problēmas. ) Ja kāja ir bieza un plata, jūs varat izvēlēties vienu izmēru lielāku.Ja kāja ir šauras un plānas, jūs varat izvēlēties vienu izmēru mazāku.Ja neesat pārliecināts, kā izvēlēties, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

[Padomus]: Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai nodrošinātu preču kvalitāti.Katru process tiek stingri pārbaudīta.Ja jums ir kādas problēmas pēc tam, kad saņemts šo produktu, jūs varat sazināties ar īpašnieku un labu pēcpārdošanas pakalpojumu, tiks veiksmīgi atrisināta! [Novērtēšanas]: Pēc preču saņemšanas, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, neaizmirstiet, lai vērtētu mums 5 punktus.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai sazinātos ar jums labāko.

Peļņu un kompensācijas,

1. Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produkciju, jūs varat preci apmainīt vai pieprasīt pilnu kompensāciju, bet pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas. 2. Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar bojātu nosūtīts preci, jūs varat darīt šādi (Solis 1) Mēs sazināsimies 7 darba dienu laikā (Solis 2), Sūtiet mums foto par preci problēma Atsauksmes 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes ir visas ziņas no pārdevēja novērtējumu un pozitīvas atsauksmes; par mūsu veco klientu, mēs piedāvājam 5% atlaidi nākamajam pasūtījumam. 2. Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, nav mums dod sliktas atsauksmes tieši (jūsu sliktas atsauksmes radīs lielu kaitējumu asv), lūdzu, sūtiet mums e-pastu.Jūsu uzmanību noteikti sniegs jums apmierinošu risinājumu, un jums 100% apmierināts.Vēlreiz paldies par jūsu uzticību un iepirkšanās.Mēs pieņemam atsauksmes no mums visiem un uzstāt, ka klients ir Dieva ideja.

Tagi: Digitālā Monster, vīrieši sneaker, r nmd apavi, vīriešu kurpes, liela izmēra 47 48 sarkana, black n apavi, vīriešu kurpes, gadījuma sneaker, zomāns luksusa čības, valdes skate, flyknit vapormax
Teniss Masculino vīriešu apavi čības
Iezīme Anti-Smarža
apavi, vīriešu apavi ikdienas apavi vīriešiem
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modeļa Numurs DL-088
Zīmola Nosaukums HRTOYAJGE
Modelis Tips Karikatūra Animācijas
Zolīte Materiāls PU
Apavi Tips Pamata
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips ikdienas apavi
Virsas Materiāls Sintētisko
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Zole Materiāls Gumijas
Sezona Pavasara/Rudens
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Oderes Materiāls Audekls

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti